محققان استرالیایی می گویند؛ مصرف میوه شانس حاملگی را بالا می برد

یسکافه: محققان سفارش می کنند زنانی که قصد باردارشدن دارند میوه بیشتری مصرف کنند و از مصرف فست فودها بپرهیزند.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، محققان این مطالعه حدود ۵۶۰۰ زن را در استرالیا، نیوزیلند، بریتانیا و ایرلند که هیچگاه بچه ای نداشته و قصد حاملگی داشتند مورد بررسی قرار دادند. محققان دریافتند زنانی که کمتر از یک تا سه بار در روز میوه می خوردند در مقایسه با زنانی که سه وعده یا بیشتر در روز میوه مصرف می کردند، طول مدت حامله شدن شان یک ماه بیشتر بود. همینطور محققان دریافتند زنانی که چهار وعده یا بیشتر در هفته فست فود می خوردند در مقایسه با زنانی که به ندرت فست فود خورده یا اصلا فست فود نمی خوردند، مدت زمان باردارشدن شان حدود یک ماه بیشتر بطول انجامید. هشت درصد زوج های این مطالعه جزء گروه نابارور دسته بندی شدند چراکه مدت زمان باردارشدن شان بیش از یک سال بطول انجامید، درحالیکه ۳۹ درصد زنان در مدت یک ماه آبستن شدند. محققان دریافتند ریسک ناباروری در میان زنان دارای کمترین میزان مصرف میوه از ۸ درصد تا ۱۲ درصد افزایش پیدا کرد، و در میان زنانی که چهار بار در هفته یا بیشتر فست فود می خوردند این خطر از ۸ درصد تا ۱۶ درصد افزایش پیدا کرد. «کلر رابرتس»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آدلاید استرالیا، در این باره می گوید: «این یافته ها نشان داده است که مصرف رژیم غذایی با کیفیت خوب که شامل میوه و به حداقل رساندن مصرف فست فودها باشد باعث بهبود باروری شده و مدت زمان حامله شدن را می کاهد.» ایشان در ادامه می افزاید: «داده های ما نشان داده است که مصرف مکرر فست فودها زمان باردارشدن را به تاخیر می اندازد.»