مصرف سالانه ۲ و نیم میلیارد دلار تجهیزات پزشکی در ایران

به گزارش یسکافه مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت با اشاره به هزینه سالانه این تجهیزات در کشور اظهار داشت: بازار تجهیزات پزشکی ایران ظرفیت بالایی برای فعالیت شرکت های دانش بنیان و تولیدکنندگان دارد و سرمایه گذاری در این حوزه بطور قطع نتیجه بخش خواهد بود.
به گزارش یسکافه به نقل از ایسنا، دکتر رضا مسائلی در مراسم افتتاح خط تولید سرنگ اینفیلیتور(مورد نیاز در عمل های قلب) که توسط شرکت دارویی تریتا تولید شده، اظهار نمود: هم اکنون از بازار دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری تجهیزات پزشکی، ۳۰ درصد سهم تولید داخلی است و مابقی محصولات از کشورهای خارجی به کشور وارد می شوند.
وی ادامه داد: بازار تجهیزات پزشکی ایران ظرفیت بالایی برای فعالیت شرکت های دانش بنیان و تولیدکنندگان دارد و سرمایه گذاری در این حوزه بطور قطع نتیجه بخش خواهد بود. امروز شاهد افتتاح خط تولید این شرکت هستیم که با فعالیت شبانه روزی توانسته محصول با کیفیتی را تولید نماید که توانایی رقابت با محصول مشابه خارجی را دارد.
مسائلی خاطرنشان کرد: با عنایت به نیاز بازار و قیمت پایین این محصول نسبت به نمونه خارجی، بطور قطع شاهد افزایش ظرفیت تولید این محصول در آینده ای نزدیک خواهیم بود.
ایشان در ادامه بر صادرات تجهیزات پزشکی اشاره نمود و اظهار داشت: علاوه بر تامین نیاز داخلی باید به فکر افزایش ظرفیت تولید و صادرات محصولات باشیم. اگر می خواهیم تولید ناخالص ملی را افزایش دهیم، تولید ثروت داشته باشیم و محصولاتمان را به دنیا معرفی نماییم باید صادرات را هدف قرار دهیم. اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی کشور امسال رشد ۱۰ درصدی تولید محصولات را هدف قرار داده که با تحقق این مهم سهم تجهیزات پزشکی کشور در بازار داخلی به ۲۴۰ میلیون دلار می رسد. رسیدن به این هدف با تلاش و حمایت مسئولان و تولیدکنندگان این عرصه محقق می گردد. ازاین رو باید با قدرت بیشتری در این عرصه گام برداریم.
رئیس هیئت مدیره شرکت ترینا هم از ساخت سرنگ اینفیلیتور برای نخستین بار در کشور اطلاع داد و اظهار داشت: این محصول در زمینه قلب کاربرد دارد و سالانه به ۳۰۰ هزار عدد از آن در کشور نیاز است.
محمدحمید سکادفکر، در حاشیه افتتاح خط تولید سرنگ اینفیلیتور در جمع خبرنگاران اظهارکرد: این محصول در عمل های آنژیو، فنرگذاری قلب و رفع انسداد عروق کرونری قلب کاربرد دارد.
وی ادامه داد: سرنگ اینفیلیتور برای نخستین بار در ایران تولید شده و تا کنون این محصول از کشورهای هند، فرانسه، آلمان، فرانسه و آمریکا به کشور وارد می شد. ظرفیت تولید این محصول تا آخر سال ۲۰ هزار سرنگ است که طبق برنامه ریزی های انجام شده در بازه زمانی شش ساله ظرفیت تولید به ۴۰۰ هزار سرنگ در سال می رسد.
سکادفکر در ادامه به مصرف سالانه این سرنگ در کشور اشاره نمود و اظهار داشت: سالانه ۳۰۰ هزار سرنگ اینفیلیتور در ایران مصرف می گردد که با بهره برداری ۱۰۰ درصدی از خط تولید، ۱۰۰ هزار سرنگ را می توانیم به کشورهای دیگر صادر نماییم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به قیمت این محصول اشاره نمود و اضافه کرد: قیمت تمام شده این سرنگ از محصول مشابه خارجی آن کمتر است و از لحاظ کیفیت هم با آنها رقابت می کند. افتتاح خط تولید این محصول زمینه اشتغال ۱۰ نفر را به صورت مستقیم و ۲۵ نفر را به صورت غیرمستقیم فراهم نموده است.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.