در گفتگو با مهر مطرح شد: صدمه به کبد و قلب بر اثر مصرف غلات حجیم شده

به گزارش یسکافه یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه چیپس و اسنک های پف شده به علت داشتن مقدار زیادی مواد افزودنی نباید بیش از اندازه مصرف شود، اظهار داشت: این گونه مواد باعث صدمه به کبد، قلب و جریان خون می گردد.
سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار مهر، درمورد استفاده برخی کارخانه از ذرات دامی در تولید فرآورده های غذایی اظهار داشت: استفاده از هرگونه آلودگی و ماده فراتر از استاندارهای تعیین شده مغایر قانون است. این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه چیپس و اسنک های پف شده یا غلات حجیم شده به علت داشتن مقدار زیادی مواد افزودنی نباید بیش از اندازه مصرف شود، عنوان کرد: چون که استفاده از این گونه مواد کبد، قلب و جریان خون را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث بیماری مختلف همچون فشار خون می گردد. مظهری با اشاره به اینکه استفاده از تنقلاتی همچون چیپس و اسنک های پف شده نباید مبنای تغذیه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: این دسته از خوراکی ها حاوی مواد افزودنی و نمک های فراوان اند و استفاده زیاد از آنها سلامت بدن را به خطر می اندازد. مظهری تصریح کرد: استفاده بی رویه از تنقلاتی که دارای رنگ های خوراکی، نمک و مواد افزودنی اند بعنوان ماده ای سمی برای بدن و اندام های داخلی محسوب می شوند و باید از مصرف زیاد آن پرهیز کرد. وی با اشاره بر بیماری های ناشی از رنگ های خوراکی و نمک ها خاطرنشان کرد: نمک های فراوان موجود در چیپس و اسنک های پف شده زمینه سرطان، فشار خون، صدمه به چشم، قلب و کلیه را تولید خواهد نمود. مظهری با اشاره به اینکه استفاده از مواد غیر مجاز سلامت مردم را به خطر می اندازد، تصریح کرد: مراجع ذی صلاح باید این گونه موارد را پیگیری و با آن برخورد کنند. وی خاطرنشان کرد: برخی افراد سودجو به علت عدم کنترل نهادهای مربوط و برای سودجویی باعث آسیب به سلامت عمومی جامعه می شوند.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.