محققان می گویند؛ گوشت سفید هم در افزایش کلسترول تاثیر دارد

به گزارش یسکافه محققان دریافتند مصرف گوشت قرمز و گوشت سفید نظیر مرغ به یک اندازه بر میزان کلسترول خون تاثیر دارند.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان داده است محدودکردن مصرف گوشت، چه قرمز چه سفید، برای کاهش میزان کلسترول خوب بسیار معقول است. تحقیق نشان داده است میزان مصرف زیاد گوشت قرمز یا سفید مرغ در مقایسه با مصرف میزان مشابه پروتئین های گیاهی منجر به میزان بالاتر فشارخون می شود. «رونالد کرائوس»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ما انتظار داشتیم گوشت قرمز در مقایسه با گوشت سفید تاثیر بیشتری بر میزان کلسترول خون داشته باشد اما نتایج نشان داد اینطور نیست و تاثیر هر دو بر میزان کلسترول یکسان است چونکه هردو از لحاظ میزان چربی اشباع شده یکی هستند.» این مطالعه شامل گوشت گوساله تغذیه شده با علف طبیعی یا محصولات فراوری شده نظیر کالباس یا سوسیس و همینطور ماهی نبود. مطالعه همینطور نشان داد پروتئین های گیاهی سالم ترین نوع برای کلسترول خون هستند. کرائوس در ادامه می افزاید: «پروتئین های غیرگوشتی نظیر سبزیجات، محصولات لبنی و حبوباتی نظیر لوبیا بهترین فایده را از لحاظ میزان کلسترول دارند.»

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.