مدیرکل دفتر تغذیه وزارت بهداشت مطرح کرد؛ ناامنی غذایی در ۸ استان کشور، مهم ترین عامل مرگ و میر در ایران

یسکافه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت، باید خدمات مشاوره را از کارشناسان تغذیه مستقر در مراکز دریافت نمایند.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، در بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت، آموزش های کارشناسی به زبان های بومی و محلی را از بهترین تکنیک های ارتقای سواد تغذیه ای در کشور عنوان نمود و اضافه کرد: تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های محلی در استان سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است. وی با اشاره به اینکه مصرف شکر و غذاهای پرچرب بعنوان دو الگوی غذایی نامناسب در ایران رواج بیشتری دارد، اشاره کرد: بعضی از الگوهای نامناسب غذایی مردم، مهم ترین عامل خطر ابتلاء به بیماری هایی نظیر دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها، فشارخون، قندخون و چاقی و اضافه وزن است. وی افزود: تا ۳۰ درصد انرژی مورد نیاز روزانه بدن باید از چربی ها تأمین شود و دریافت بیشتر از این مقدار چربی، منجر به اضافه وزن، چاقی و حرکت کردن به سمت بیماری ها و ریسک شاخصهای بیماری زا خواهد شد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اشاره کرد: برمبنای برنامه های بهبود تغذیه، هشت استان کشور که دارای ناامنی غذایی هستند، در اولویت برنامه ریزی عملیاتی بهبود تغذیه قرار دارند. وی اشاره کرد: بعضی از بیماری های غیر واگیر که در این استان ها رایج است، به سبب رژیم غذایی نامناسب شیوع پیدا کرده و برمبنای سند بهبود تغذیه ایران تمامی مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت، باید خدمات مشاوره را از کارشناسان تغذیه مستقر در مراکز دریافت نمایند. عبداللهی در ادامه اضافه کرد: هم اکنون بیماری های غیر واگیر مهم ترین عامل مرگ و میر در کشور است و الگوی نامناسب غذایی مردم، مهم ترین عامل خطر ابتلاء به بیماری هایی نظیر دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها، فشارخون، قندخون و چاقی و اضافه وزن است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه کرد: امروزه با مصرف تنقلات، فست فودها و تغییر سبک زندگی مردم، مقادیر بیشتری از چربی، نمک و قند وارد بدن انسان می شود.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.