مطالعات نشان می دهد؛ تاثیر چشم گیر اسیدچرب امگا۳ در کاهش تری گلیسیریدها

یسکافه: تحقیقات نشان می دهد اسیدچرب امگا۳ سبب کاهش میزان تری گلیسیریدها به اندازه ۲۰ تا ۳۰ درصد در میان بیشتر افراد دارای میزان بالا تری گلیسیریدها می شود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، «آن اسکولاس رای»، سرپرست مطالعه، در این زمینه می گوید: «ما در تحقیقات خود دریافتیم درمان با مصرف روزانه ۴ گرم اسید چرب امگا۳ موثر است و با اطمینان می توان همراه با داروهای استاتین که برای کاهش کلسترول مصرف می شوند، بهره برد.» هم اکنون دو داروی اسیدچرب امگا۳ موجود است. یکی حاوی دو اسیدچرب EPA (eicosapentaenoic acid) و DHA (docosahexaenoic acid) است و دیگری فقط حاوی EPA است. تری گلیسیریدها چربی های هستند که در خون به گردش درمی آیند. برخی مطالعات نشان داده اند که میزان بالا تری گلیسیریدها (بالا ۲۰۰ mg/dL) می تواند منجر به تصلب شریان شود و در نتیجه خطر حمله قلبی و سکته افزایش یابد. پژوهشگران تاکید می کنند افراد دارای میزان بالا تری گلیسیریدها نباید بدون مشورت با پزشک از مکمل های روغن ماهی اسیدچرب امگا۳ استفاده نمایند. ماهی منبع خوب اسیدهای چرب امگا۳ است و انجمن قلب آمریکا سفارش می کند حداقل دو بار در هفته ماهی های چرب نظیر سالمون، خال مخالی، شاه ماهی و تون استفاده گردد.

منبع: