تحقیقات نشان می دهد؛ ماده غذایی کولین به مقابله با آلزایمر کمک می نماید

یسکافه: پژوهشگران دریافتند ماده مغذی کولین دارای قابلیت پیش گیری از بیماری آلزایمر است.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، «رامون ولازکوز»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه تحقیقاتی بیماری های عصبی بانر آمریکا، در این زمینه می گوید: «مطالعه ما بر روی موش های نر مبتلا به علایم شبه آلزایمر نشان داده است مکمل غذایی کولین در طولانی مدت پرفایده است.»
محققان دریافتند تاثیرات مفید کولین در طول زندگی سبب کاهش فعالیت میکروگلیا می شود. میکروگلیا، سلول های ویژه ای هستند که مغز را از بقایای مضر بجامانده خلاص می کنند.
کاهش مشهود در میکروگلیا در رابطه با بیماری که در انواع بیماری های فساد عصبی وجود دارد، می تواند دریچه ای بر روی تحقیقات جدید باشد و روش های را برای درمان طیف وسیعی از اختلالات نظیر بیماری ام اس و پارکینسون، عرضه نماید.
کولین به دو طریق از مغز در مقابل آلزایمر محافظت می کند. اول اینکه کولین مانع تولید پلاک های آمیلوئیدبتا می شود. پلاک های آمیلوئیدبتا عامل بیماری زا اصلی در بیماری آلزایمر است.
دوم اینکه، مکمل کولین سبب کاهش فعالیت میکروگلیا می شود. فعالیت بیش از اندازه میکروگلیا سبب التهاب مغز شده و درنهایت منجر به مرگ نورونی که در عملکرد شناختی نقش دارد، می شود.
گفتنی است کاهش فعالیت میکروگلیا حاصل تغییر در دو گیرنده اصلی موسوم به استیل کولین نیکوتین آلفا۷ و گیرنده زیگما-۱ است.
کولین در انواع مواد غذایی نظیر جگر مرغ، تخم مرغ، گوشت گوساله، جوانه گندم، شیر و کلم بروکسل (کلم فندقی) یافت می شود.
ماده غذایی کولین بسیار برای عملکرد مغز مهم می باشد. بدن انسان از کولین برای تولید استیل کولین، انتقال دهنده عصبی مسئول در عملکرد حافظه، کنترل عضلات و رفتار استفاده می نماید.

منبع: