مطالعات نشان می دهد؛ سیر و پیاز خطر مبتلاشدن به سرطان سینه را کم می کنند

یسکافه: نتایج تحقیقات نشان می دهد بانوانی که زیاد سیر و پیاز مصرف می کنند کمتر در معرض مبتلاشدن به سرطان سینه قرار دارند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، سرطان سینه شایع ترین نوع سرطان در میان زنان است. پژوهشگران دانشگاه بافالو آمریکا دریافتند زنان رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال که سیر و پیاز زیاد مصرف می کنند در مقایسه با بانوانی که هیچ گاه چنین سبزیجاتی مصرف نمی کنند ۶۷ درصد کمتر با ریسک مبتلاشدن به سرطان سینه روبرو هستند.
دانشمندان هنوز نحوه کاهش خطر سرطان سینه را بوسیله مصرف سیر و پیاز نمی دانند اما معتقدند آنها سرشار از ترکیباتی هستند که با سلول های تومور مقابله می کنند.
طبق اعلام موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، سیر و پیاز غنی از آنتی اکسیدان فلاوونوئید و اس-آلیل سیستئین حاوی گوگرد بوده که هر دو دارای خواص ضدسرطانی هستند.
به گفته پژوهشگران، با بروز جهش در DNA، سلول های نرمال سینه سرطانی می شوند. با وجودیکه بعضی از این جهش ها ارثی هستند، اما بیشتر تغییرات DNA در رابطه با سلول های سینه در طول زندگی ایجاد می شوند.
از آنجائیکه هیچ شیوه قطعی و تضمین شده در پیش گیری از سرطان سینه وجود ندارد، اصلاح شاخصهای پرخطر می تواند گامی در جهت مسیر درست باشد.

منبع: