آیا تیروئید ریسک مبتلاشدن به کرونا را افزایش می دهد؟

یسکافه: یک فوق تخصص غدد و متابولیسم بالغین با اشاره به اینکه بیماری تیروئید احتمال مبتلاشدن به کرونا را افزایش نمی دهد، از بیماران خواست بطور منظم داروهای خودرا مصرف کنند.
به گزارش یسکافه به نقل از ایسنا، دکتر خلیلی با تاکید بر اینکه یک فاکتور خطر اصلی برای تیروئید، سیگار است، اظهار داشت: بیمارانی که تیروئید دارند هرچه سریع تر باید از این شرایط بوجود آمده در این بحران استفاده کنند و سیگار را ترک کنند.
وی اضافه کرد: آنچه طی ماه های گذشته از رفتار ویروس کرونا و سابقه ویروس های مختلف در برخورد با تیروئید متوجه شدیم این است که اگر کسی اختلال تیروئید دارد، ریسک بیشتری برای مبتلاشدن به کرونا ندارد و در صورتی هم که به کرونا مبتلا شود، بیماری او شدیدتر نخواهد بود. داروهای درمان تیروئید به هیچ عنوان موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن نمی گردد و بیماران با خیال راحت باید داروهای خودرا به شکل مرتب مصرف کنند.
خلیلی افزود: قرص «لووتیروکسین» باید بامداد ها به صورت ناشتا و نیم ساعت قبل از صبحانه مصرف شود و اگر کسی از مکمل یا جوشانده ای مصرف می کند حتما باید فاصله ۵ یا ۶ ساعته با قرص لووتیروکسین را رعایت کند.
بنابر اعلام کانال خبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی با اعلان اینکه این روزها استرس در میزان بالاتری نسبت به گذشته قرار دارد، اظهار نمود: در این روزها بیماران در مراجعه به ما می گویند نمیتوانیم نفس بکشیم که این حالت به دنبال استرس و نگرانی از کرونا به وجود آمده است. این احساس کاذب است و به بیماری کووید۱۹ ربطی ندارد. البته در صورتیکه همراه این احساس، سرفه های مکرر داشتند، تنگی نفس به شکلی که نتوانند جملات خودرا کامل کنند داشتند و… اینها حالتی از مبتلاشدن به کووید ۱۹ است و باید به پزشک مراجعه کنند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.