یسکافه: مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به تشریح دستورالعمل برچسب گذاری موادغذایی مشمول تراریختگی، که به معاونین غذا و داروی دانشگاه های
یسکافه: مدیرکل فرآورده های غذایی وآشامیدنی سازمان غذاودارو از آغاز طرح رتبه بندی کارخانجات صنایع غذایی خبر دادوگفت: میزان نظارت درکارخانه هایی که در سطوح پایین تر رتبه
یسکافه: خوردن گوجه فرنگی دارای فواید متعددی نظیر حفظ سلامت چشم، کاهش فشارخون، کنترل دیابت، بهبود روند هضم، مراقبت از پوست و پیشگیری از عفونت های مجاری ادراری