مطالعات آزمایشگاهی محققان آلمانی نشان می دهد؛ تاثیر چای سبز و آب انار در پیش گیری از مبتلاشدن به کرونا

یسکافه: پژوهشگران در مطالعات آزمایشگاهی مشاهده نمودند چای سبز و آب انار از عفونت کروناویروس در سلول ها پیشگیری می کند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، بگفته تیم تحقیق، ویروس های تنفسی ابتدا نواحی بینی، دهان و گلو را آلوده می کنند و در آنجا تکثیر شده و موجب بروز علایم می شوند و حتی ممکنست به میزبان جدید هم منتقل شوند.
به گفته پژوهشگران، پیش گیری از عفونت اولیه یا کاهش بار ویروسی عفونت سبب تسکین علایم، پیش گیری از انتقال به مجاری تنفسی تحتانی یا انتقال به فرد دیگر می شود.
تیم تحقیق بدین منظور به بررسی تأثیر احتمالی محصولات گیاهی در جهت غیرفعال سازی ویروس کرونا و آنفلوانزا برآمدند.
آنها دریافتند آب انار و چای سبز دارای تأثیر ویروس کَشی در مقابله با هر دو ویروس می باشد و شستشوی دهان و غرغره کردن این مایعات در دهان موجب کاهش بار ویروسی در دهان و در نتیجه کاهش انتقال ویروس می شود.
در این مطالعه اب شاهتوت هم مورد بررسی قرار گرفت اما هیچ نتیجه ای مشاهده نشد.
این مطالعه نشان داد که چای سبز و آب انار در زمان کشت با سلول در محیط آزمایشگاه توانستند ویروس های آنفلوانزا و چای سبز را نابود کنند.
محققان این خاصیت را ناشی از pH اسیدی این عصاره های گیاهی می دانند که می توانند به طورمستقیم سبب غیرفعال شدن ویروس ها شوند. همین طور وجود پلی فنول های نظیر کاتچین، تانن و فلاوونوئید هم می توانند بر پروتئین های ویروسی تأثیر گذارند.
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر دراین زمینه تاکید دارند.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *