یافته محققان کانادایی؛ مصرف بیشتر غلات تصفیه شده با افزایش ریسک حمله قلبی مرتبط می باشد

به گزارش یسکافه نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است مصرف مقدار بالا غلات تصفیه شده نظیر نان سفید با ریسک بالاتر بیماری های قلبی عروقی حاد، سکته و مرگ زودهنگام مرتبط می باشد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشگاه سیمون فریزر کانادا، رژیم های غذایی جمعیت های مختلف را در کشورهای کم درآمد، متوسط و پردرآمد در سرتاسر جهان بررسی کردند. بیشتر از ۱۶ سال تجزیه و تحلیل ۱۳۷، ۱۳۰ شرکت کننده در ۲۱ کشور همچون کانادا، محققان دریافتند که مصرف غلات تصفیه شده و قندهای افزودنی طی سال ها بسیار افزایش پیدا کرده است.
غلات در سه گروه تقسیم بندی شدند: دانه های تصفیه شده، غلات کامل و غلات سالم. غلات تصفیه شده شامل کالاهایی است که با آرد تصفیه شده (به عنوان مثال آرد سفید) تهیه می شود همچون نان سفید، ماکارونی / رشته فرنگی، برنج سفید غلات صبحانه، محصولات نانوایی و دسرهای حاوی غلات تصفیه شده. غلات کامل شامل آردهای غلات کامل بعنوان مثال گندم سیاه و غلات سالم نظیر جو دوسر هستند.
مطالعه نشان داد مصرف بیشتر از هفت وعده غلات تصفیه شده در روز با افزایش ۲۷ درصدی ریسک مرگ زودهنگام، ۳۳ درصد خطر بیشتر بیماری قلبی و ۴۷ درصد ریسک بیشتر سکته همراه می باشد.
این مطالعه بر مصرف خوراکی های حاصل از غلات کامل مانند برنج قهوه ای و جو و مصرف کمتر غلات و گندم تصفیه شده تاکید دارد. کاهش مصرف کلی دانه های تصفیه شده و مصرف کربوهیدرات با کیفیت بهتر برای نتایج مطلوب سلامت ضروری می باشد.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.