معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطرح کرد؛ نقش کارشناسان تغذیه در پاندمی کرونا

یسکافه: معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر نقش کارشناسان تغذیه در ارتقا سطح سلامت آحاد جامعه تاکید نمود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، محمدرضا سهرابی ضمن تبریک روز جهانی رژیم درمانگر به کارشناسان تغذیه و رژیم درمانی شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقش مؤثر آنان در ارتقای سلامت جامعه اشاره نمود و اضافه کرد: سرمایه گذاری در زمینه تامین امنیت غذا و تغذیه و ترویج الگوی غذایی سالم موجب افزایش سطح سلامت آحاد جامعه می شود. وی با اشاره به اینکه بعد از طرح تحول سلامت حضور کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت موجب تسهیل دسترسی مردم به خدمات تغذیه ای شده است از زحمات این کارشناسان قدردانی نمود و خاطرنشان کرد: مداخلات آموزشی و مشاوره ای تغذیه به اصلاح باورها و رفتارهای مردم منجر می شود. سهرابی، افزایش بیماری های غیر واگیر نظیر چاقی و اضافه وزن، دیابت، دیس لیپیدمی و پرفشاری خون را از مهم ترین مشکلات بهداشتی کشور عنوان نمود و اظهار داشت: اضافه وزن و چاقی در کودکان تهدیدی جدی تر از بزرگسالان است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: کودکان دارای اضافه وزن به احتمال زیاد در بزرگسالی نیز گرفتار چاقی می شوند و از نتایج کوتاه مدت و بلندمدت چاقی رنج می برند. وی تصریح کرد: در سالهای اخیر نقش تغذیه صحیح و تأثیر آن در سلامتی افراد و جلوگیری از بیماری های غیر واگیر برجسته تر شده است که امید است با برنامه ریزی های انجام شده و کنترل همه گیری کووید ۱۹ بتوانیم خدمات بهتر و موثرتری در این حوزه ارائه نماییم. سهرابی، لازمه برخورداری از سلامت را رعایت الگوی تغذیه ای سالم ذکر کرد و خاطرنشان کرد: در بحران هایی نظیر کرونا، تبعیت از یک الگوی تغذیه ای سالم یکی از اساسی ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت به حساب می آید. وی ادامه داد: مبتلایان به بیماری های غیر واگیر همچون بیماری های قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، اضافه وزن و چاقی بیشتر مستعد ابتلاء به کرونا هستند. معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به نقش مهم کارشناسان تغذیه در پاندمی کرونا اضافه کرد: در این پاندمی کارشناسان تغذیه نیز بعنوان عضوی از تیم سلامت به ارائه خدمات مشاوره ای تغذیه و آموزش به بیماران مبتلا به کرونا پرداختند که خدمات آنان شایسته تقدیر است. سهرابی در ادامه به تبیین اهداف برنامه بهبود تغذیه جامعه در معاونت بهداشتی دانشگاه پرداخت. به نقل از ایشان، افزایش دسترسی خانواده ها به خدمات تغذیه با هدف پیشگیری و کنترل انواع سو تغذیه، کنترل عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر، ارتقای سواد تغذیه ای جامعه، ارتقای مشارکت کلیه بخش های توسعه و گسترش و مداخلات جامعه محور برای بهبود وضع تغذیه جامعه را همچون این اهداف است. سهرابی در ادامه از ارائه خدمات مشاوره ای و تنظیم برنامه غذایی به آحاد جامعه بخصوص اقشار کم در آمد در مناطق محروم و حاشیه شهرها بصورت رایگان اطلاع داد.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.