نکات تغذیه ای در هوای آلوده؛ اهمیت مصرف میوه و لبنیات در ایام آلودگی هوا

یسکافه: شاید یکی از مهم ترین نکات مهم در حفظ سلامت بدن در روزهایی که هوا آلوده می شود، نوع تغذیه ای است که می بایست به آن اهمیت بدهیم.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، بنابر سفارش کارشناسان تغذیه، تا آنجا که می توانید، آنتی اکسیدان مصرف کنید.آنتی اکسیدان ها شامل سلنیوم و بتاکاروتن هستند که بهترین دوستان شما در طول روزهای آلودگی هستند. طالبی، انبه، کدوحلوایی، فلفل دلمه ای، اسفناج، کلم برگ و زردآلو سرشار از بتاکاروتن هستند. سلنیوم در غذاهای دریایی، مرغ، نان، مغزها و غلات کامل و سبوس دار یافت می شود. خوردن کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو شیرین، پرتقال، نارنگی و کاهو را در هرجا هستید، در ماشین، خانه یا در اداره فراموش نکنید. این موادغذایی سرشار از ویتامین ث هستند و طبق مطالعات، این غذاها اثرات مضر آلودگی هوا را کمتر می کنند. ویتامین E در جوانه گندم، روغن های گیاهی، گردو، بادام، زیتون و سبزیجات با برگ های سبز یافت می شود. شیر، کره و زرده تخم مرغ نیز منابع خوبی از ویتامین E هستند. هر روز یک سیب بخورید برای اینکه پکتین موجود در آن از شما در مقابل مسمومیت با سرب ناشی از آلودگی هوا محافظت می کند. در طول آلودگی هوا، شیر، ماست و سایر محصولات لبنی را تا آنجا که می توانید مصرف کنید. لبنیات حاوی فسفر، منیزیم و کلسیم هستند که به شما در مقابله با اثرات آلودگی هوا بر بدنتان کمک می نماید. پروتئین شیر می تواند سرب را به یک ترکیب محلول تبدیل کند و مانع جذب سرب به بدن شود و سرب را از بدن خارج کند. کلسیم و آهن، جذب سرب را کمتر می کنند و از این طریق شما را از آلودگی هوا مصون نگه می دارند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.