رئیس اداره بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت؛ نذورات گرم سریعا مصرف شود

یسکافه: رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت، بر اهمیت مصرف سریع نذورات گرم که خارج از یخچال قرار دارند، تاکید نمود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، سیدرضا غلامی، با اشاره به ضرورت حفظ نکات در طبخ غذای گرم، تصریح کرد: یکی از نکات مهم در سلامت غذای گرم، رعایت بهداشت فردی کسانی است که در تهیه، طبخ و توزیع نذورات، درگیر هستند. از طرف دیگر، رعایت بهداشت محیط طبخ و توزیع غذا نیز اهمیت زیادی دارد. وی ادامه داد: باتوجه به گرمای هوا، سفارش می شود غذای گرم بسته بندی، بیش از دو ساعت در فضای بیرون، نگه داری نشود. عزاداران هم لازم است در سریع ترین زمان، غذای نذری را میل کرده و یا سریعاً در یخچال نگهداری کنند. رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار داشت: ظروف یک بار مصرف برای خورانیدن و نذورات هم باید مناسب و ترجیحاً ظروف یک بار مصرف گیاهی برای غذا و نوشیدنی گرم و ظروف پلاستیکی نازک برای غذا و نوشیدنی های سرد مورد استفاده قرار گیرد. وی ادامه داد: ظروف یک بار مصرف پلاستیکی، تجزبه پذیر نبوده و تخریب پذیر هستند و ممکنست مشکلاتی را برای محیط زیست و انسان ها ایجاد کنند.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.