متخصص تغذیه عنوان کرد؛ مواد غذایی ضد سرطان را بشناسیم

یسکافه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباب تاثیر تغذیه سالم در پیش گیری از سرطان، توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، رضا همایونفر، در برنامه ضربان شبکه سلامت، رژیم غذایی ضد سرطان را مبتنی بر رژیم غذایی با مصرف سبزیجات بیشتر دانست و در پاسخ به این پرسش که مصرف کدام نوع از مواد غذایی، پیشگیری کننده از سرطان هستند، اضافه کرد: سبزیجات، انواع کلم و به ویژه کلم بروکلی، به خاطر دارا بودن ترکیبات سولفورافان، در بحث پیش گیری از سرطان بسیار قوی عمل می کنند. وی همین طور از ماده معدنی سلنیوم که در بحث جلوگیری از انواع سرطان ها بسیار مؤثر عمل می کند، نام برد و اظهار داشت: سلنیوم در غلات و سبزیجات بیشتر دیده می شود. این متخصص تغذیه یادآوری کرد: یکی از سالم ترین گزینه های پروتئینی ماهی ها و آبزیان هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در غذاهای دریایی در بحث پیش گیری از سرطان ها بسیار حائز اهمیت هستند. وی همین طور از روغن کلزا، گردو، دانه چیا و سبزی خرفه، به عنوان منبع غنی از امگا ۳ نام برد و در پاسخ به این پرسش که آیا رژیم غذایی بدون نان و برنج مناسبی است، اظهار داشت: خیر، بهتر است سهم آنها را کاهش داد و حتی المقدور از غلات بجای آنها استفاده نمود. اما حذف کامل آنها صحیح نیست، برای اینکه در این هنگام، فرد برای جبران سیری به سمت شیرینی ها متمایل می شود که در دراز مدت لطمه زا خواهد بود.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.