لزوم بررسی سمیت فرآورده های سنتی غذایی و آشامیدنی

به گزارش یسکافه، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به گسترش تولید و مصرف فرآورده های طبیعی و سنتی در گروه غذایی و آشامیدنی، بر ضرورت انجام مطالعات سمیت این فرآورده ها تاکید کرد.
به گزارش یسکافه به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: تشکیل کمیسیون سلامت و تغذیه در سازمان غذا و دارو، فرصت ارزشمندی برای تقویت همکاریهای علمی و اجرائی میان معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان بوجود آورده و می تواند بستری برای طرح دیدگاه ها و پیشنهادهای دانشگاه ها در حوزه پیشرفت سلامت و تغذیه سالم فراهم آورد. وی ادامه داد: پروانه تولید و عرضه فرآورده های طبیعی و سنتی غذایی و آشامیدنی برمبنای اطلاعات منابع معتبر و مونوگراف های بین المللی صادر می شود، اما با عنایت به تبلیغات گسترده در این عرصه، مصرف بی رویه یا طولانی مدت برخی ترکیبات می تواند عوارض ناخواسته ای برای مصرف کنندگان ایجاد نماید. بدین جهت انجام مطالعات جامع سمیت و ایمنی باید در اولویت برنامه های نظارتی قرار گیرد. بهفر همینطور بر ضرورت شفاف سازی درباب ماده مؤثره این فرآورده ها تاکید کرد و اظهار داشت: تعیین دقیق روش اندازه گیری و میزان ماده مؤثره از محورهای اصلی در ارزیابی علمی محصولات است و شرکت های تولیدکننده موظف اند جزییات ترکیبات و روش های سنجش ماده مؤثره را به سازمان ارائه نمایند. وی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو به عنوان ضامن سلامت جامعه، بر شفافیت اطلاعات، کیفیت فرآورده ها و ایمنی مصرف کنندگان تاکید ویژه دارد و اطلاع دقیق از میزان ماده مؤثره را اساس ارزیابی علمی و تضمین سلامت در فرآورده های طبیعی، غذایی و آشامیدنی می داند. خلاصه اینکه به گزارش یسکافه به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر عنوان کرد: تشکیل کمیسیون سلامت و تغذیه در سازمان غذا و دارو، فرصت ارزشمندی برای تقویت همکاریهای علمی و اجرائی میان معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان بوجود آورده و می تواند بستری برای طرح دیدگاه ها و پیشنهادهای دانشگاه ها در عرصه پیشرفت سلامت و تغذیه سالم فراهم آورد. وی افزود: پروانه تولید و عرضه فرآورده های طبیعی و سنتی غذایی و آشامیدنی برمبنای اطلاعات منابع معتبر و مونوگراف های بین المللی صادر می شود، اما با توجه به تبلیغات گسترده در این حوزه، مصرف بی رویه یا طولانی مدت برخی ترکیبات می تواند عوارض ناخواسته ای برای مصرف کنندگان ایجاد نماید.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یسکافه، بهترین لحظات رو با قهوه بسازید! دنیای قهوه در دستان شما!