محققان می گویند؛ تاثیر مصرف میوه و سبزیجات خام بر سلامت روان

یسکافه: پژوهشگران دریافتند مصرف میوه و سبزیجات خام در مقایسه با میوه و سبزیجات پخته، کنسروشده و فرآوری شده برای سلامت روان بهتر هستند.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، دکتر «تاملین کونر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «میزان مصرف میوه و سبزیجات بسیار برای حفظ سلامت روان موثر هستند.»وی در ادامه می افزاید: «تحقیق ما نشان داده است مصرف میوه و سبزیجات به شکل دست نخورده و خام ارتباط قوی تری با سلامت بهتر روان دارد.»وی معتقد می باشد پختن و فراوری میوه و سبزیجات احیانا سبب نابودی میزان مواد مغذی آنها می شود. در این مطالعه از بیشتر از ۴۰۰ فرد بزرگسال در رده سنی ۱۸ تا ۲۵ سال از نیوزیلند و آمریکا نظرسنجی به عمل آمد. میزان مصرف میوه و سبزیجات خام و همین طور میوه و سبزیجات پخته و فراوری شده در این گروه از افراد و همین طور سلامت روان منفی و مثبت شان ارزیابی شد. دکتر کونر در ادامه می افزاید: «بررسی های ما نشان داد مصرف میوه و سبزیجات خام می تواند پیش بینی کننده میزان کمتر علایم بیماری های روانی نظیر افسردگی، و بهبود میزان سلامت روانی نظیر روحیات مثبت، رضایتمندی از زندگی و شادابی باشد. این فواید سلامت روان در زمان مصرف میوه ها و سبزیجات پخته، کنسروشده و فراوری شده به شکل قابل توجهی کاسته می شود.»

منبع: