مطالعه جدید نشان می دهد؛ تاثیر کربوهیدرات ها بر سرطان

به گزارش یسکافه به قول محققان، مصرف مقادیر بالا کربوهیدرات و قند پیش از درمان سرطان سر و گردن ممکن است ریسک عود مجدد و مرگ ناشی از سرطان را در بیماران افزایش دهد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا بیمارانی که در سال پیش از درمان سرطان مقادیر زیاد کربوهیدرات و قند به شکل ساکاروز، فروکتوز، لاکتوز و مالتوز مصرف کرد هبودند در معرض ریسک بیشتر مرگ به هر دلیلی در طول دوره تحت مطالعه بودند.
محققان مشاهده نمودند از بین ۴۰۰ بیمار حاضر در این مطالعه، بیش از ۱۷ درصد بازگشت مجدد سرطان را تجربه کردند و ۴۲ بیمار به علت این بیماری جان شان را از دست دادند.
«آنا آرتور»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ارتباط بین مصرف کربوهیدرات و تاثیر آن بر بیمار بر مبنای نوع و مرحله سرطان فرق می کند.»
به گفته وی، «مصرف مقادیر متوسط چربی و مواد خوراکی نشاسته ای نظیر غلات کامل، سیب زمینی و حبوبات پس از درمان می تواند نقش محافظتی داشته باشد و خطر عود مجدد بیماری و مرگ بیمار را می کاهد.»
نرخ بالا مرگ و میر در میان افراد مبتلا به سرطان حفره دهان که بیشترین میزان مصرف کربوهیدرات های کامل، قند کامل و کربوهیدرات های ساده را داشتند مشاهده شد، اما محققان به وجود چنین رابطه ای در میان افراد مبتلا به سرطان حلق پی نبردند.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.