به مناسبت روز جهانی کبد؛ مواد خوراکی مفید در حفظ سلامت کبد را بشناسید

یسکافه: کبد یک عضو مهم و کلیدی در بدن است که نقش اساسی را در سیستم گوارش بدن ایفاء می کند، از اینرو هر ساله ۱۹ آوریل (۳۰ فروردین) بعنوان روز جهانی کبد اعلام شده است.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، کبد بعنوان یک عضو حیاتی در بدن، نقش های مهم زیادی نظیر حذف مواد زائد و دفع مواد سمی مضر از خون را انجام می دهد. از اینرو حفظ سلامت کبد بسیار حائز اهمیت است و با مصرف یک رژیم غذایی سالم و متعادل قابل انجام است. در ادامه به بعضی از این مواد خوراکی مفید اشاره می گردد.
چغندر
چغندر به خاطر داشتن مقادیر زیاد فلاوونوئیدها و بتاکاروتن برای کبد مفید می باشد از اینرو برای حفظ سلامت کبد، این سبزی را در رژیم غذایی تان بگنجانید.
سبزیجات پربرگ سبز
مصرف سبزیجات پربرگ مانند اسفناج و کاهو که حاوی کلروفیل هستند به حذف سموم طبیعی از جریان خون کمک می نماید.
آووکادو
خوردن آووکادو بیشتر باعث افزایش تولید آنتی اکسیدان گلوتاتیون در بدن می گردد که به کبد در فرآیند تصفیه و دفع سموم مضر کمک می نماید.
گردو
گردو سرشار از گلوتاتیون و اسیدهای چرب امگا۳ است که به کبد در فرآیند پاکسازی کمک می نماید.
هویج
از آنجائیکه هویج منبع خوب گلوتاتیون است به حفظ سلامت کبد کمک می نماید. گلوتاتیون پروتئینی است که به سم زدایی از کبد کمک می نماید. هویج همینطور سرشار از فلاوونوئیدها و بتاکاروتن گیاهی است.
زردچوبه
زردچوبه حاوی کورکومین است که خاصیت ضدالتهابی، ضد تومورسازی و ضداکسایشی دارد. این ادویه منبع خوبی برای مقابله با ویروس یا عفونت کبدی است.
بروکلی
کلم بروکلی برای کبد فوق العاده مفید می باشد چراکه به پیشگیری از بیماری کبد چرب غیرالکلی کمک می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.