با حضور بازرسین بهداشتی صورت می گیرد؛ نظارت بر سلامت آب آشامیدنی و مواد غذایی در حرم مطهر امام(ره)

یسکافه: رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از نظارت بر سلامت مواد غذایی برای توزیع بین زائران حرم مطهر امام(ره) اطلاع داد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، سیدرضا غلامی اظهار داشت: این مرکز با هماهنگی و همکاری ستاد مراسم ارتحال و کمیته بهداشت و درمان، برنامه ریزی لازم برای کنترل عوامل محیطی در تمامی مراحل تهیه مواد اولیه و فرآیند تهیه، نگهداری، انتقال و توزیع بین زائرین را انجام داده و در تمام مراحل با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی البرز، تهران، ایران و شهید بهشتی اقدامات لازم را انجام داده است. وی با اشاره به اینکه برنامه کنترل، تهیه و آماده سازی اقلام مواد غذایی افطاری مراسم ارتحال از اول خرداد تحت کنترل شبانه روزی همکاران البرز و در دو شیفت دوازده ساعته تا روز دوازدهم خرداد انجام می شود، اضافه کرد: کنترل سردخانه نگهداری اقلام مذکور از ۶ خرداد در سردخانه مرکزی به صورت شبانه روزی توسط همکاران بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شده و تا زمان تخلیه کامل سردخانه ادامه دارد. غلامی اظهار داشت: در هنگام مراسم در حرم مطهر علاوه بر حضور بازرسین بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی تهران بخصوص مرکز بهداشت جنوب تهران، کارشناسان و بازرسین بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی در قالب دو تیم ۳۰ نفره هم حضور فعال دارند تا آخر مراسم نسبت به کنترل عوامل محیطی همچون آب و غذای افطاری مراسم اقدام می کنند. رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در ضمن طبق ابلاغ دستورالعمل مربوطه، کلیه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور آمادگی لازم برای کنترل عوامل محیطی در مراسم ارتحال محلی و استانی را داشته و تا آخر مراسم حضور فعال خواهند داشت. غلامی در انتها اضافه کرد: تیم ستادی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت هم، از روز دوازدهم تا آخر مراسم در حرم مطهر مستقر هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.