توصیه محققان به افراد دیابتی؛ تخم گشنیز در کنترل قندخون تاثیر دارد

یسکافه: تخم گشنیز دارای خواص متعددی بوده و سرشار از پتاسیم، آهن، ویتامین های A، K، و C، اسیدفولیک و منیزیم است.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، تخم گشنیر مملو از خواص آنتی اکسیدانی و فیبر رژیمی است که می تواند باعث افزایش عملکرد کبد و همینطور تنظیم حرکات روده شود. همینطور به خاطر وجود خواص آنتی اکسیدانی به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می نماید.
این دانه شگفت انگیز دارای فواید ضدباکتریایی است که می تواند به رهایی از وبا، تیفوئید و مسمومیت غذایی کمک نماید.
طبق یافته های مطالعاتی دانه گشنیز می تواند به مقابله با دیابت هم کمک نماید. به قول محققان، عصاره دانه گشنیز حاوی برخی ترکیبات است که در زمان ورود به خون منجر به ترشح انسولین و حرکت شبه انسولین می گردد که میان گلوکز را کنترل می کند.
همچنین برخی مطالعات هم نشان می دهند مصرف تخم گشنیز باعث افزایش ترشح انسولین از سلول های بتا لوزالمعده می گردد.
محققان موسسه تحقیقاتی فلوریدا هم دریافتند تخم گشنیز دارای اتانول است که میزان گلوکز خون یا قندخون را می کاهد.
با این حال محققان سفارش می کنند افراد دیابتی که تحت مصرف دارو برای کاهش میزان قندخون شان هستند پیش از مصرف تخم گشنیز با پزشک مشورت نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.