محققان توصیه می کنند؛ تاثیر گردو در حفظ سلامت دستگاه گوارش

یسکافه: محققان سفارش می کنند مصرف روزانه نصف فنجان گردو به حفظ سلامت سیستم گوارش و کاهش خطر سرطان کمک می نماید.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، مصرف گردو با افزایش میزان باکتری های پروبیوتیک روده و کاهش خطرات بیماری های قلبی و مغزی و همینطور سرطان، از سیستم گوارش محافظت می کند.
یافته های بدست آمده از مطالعات حیوانی نشان داده است رژیم غذایی سرشار از گردو باعث تغییرشکل جامعه میکروب های روده شده و باعث افزایش قابل توجه باکتری های سودمند روده می گردد.
به گفته محققان، گردو همچون یک پروبیوتیک عمل کرده و به تغذیه و رشد باکتری های که دستگاه گوارش را سالم نگه می دارند کمک می نماید.
«لاری بایرلی»، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، در این باره می گوید: «سلامت روده ها با سلامت کل بدن مرتبط می باشد. مطالعه ما نشان داده است که گردو باعث تغییراتی در روده می گردد و همین مسئله می تواند علت سایر فواید این خوراکی نظیر سلامت قلب و مغز باشد.»
وی در ادامه می افزاید: «مصرف گردو با فواید متعددی همچون کاهش ریسک بیماری قلبی و سرطان هم مرتبط می باشد.»
به گفته محققان، احیانا اجزای بیواکتیو گردو از فاکتورهای دخیل در تولید این فواید هستند.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یسکافه، بهترین لحظات رو با قهوه بسازید! دنیای قهوه در دستان شما!