یافته های پژوهشی نشان می دهد؛ ارتباط رژیم غذایی پرچرب دوره حاملگی و افزایش خطر سرطان سینه

یسکافه: به قول محققان، رژیم غذایی پرچرب دوره حاملگی امکان دارد خطر سرطان سینه را در چندین نسل افزایش دهد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، محققان دانشگاه جرج تاون واشنگتن دی سی دریافتند تغذیه موش های آبستن با رژیم غذایی پرچرب که چربی آن ناشی از روغن ذرت بود منجر به تغییرات ژنتیکی شد که در نهایت به شکل قابل توجهی باعث افزایش صدمه پذیری در مقابل سرطان سینه در سه نسل از موش ها شد.
«لنا هیلاکوی کلارک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این باور وجود دارد که فاکتورهای محیطی و سبک زندگی نظیر رژیم غذایی، نقش مهمی در افزایش خطر سرطان سینه در انسان دارند و ما از مدلهای انسانی برای افشای مکانیسم های بیولوژیکی مسئول افزایش ریسک در زنان و نسل زنان پس از آنها استفاده کردیم.»
مطالعه جدید نشان داد شماری از تغییرات ژنتیکی در نخستین و سومین نسل موش های تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب در طول بارداری، همچون چندین ژن در رابطه با افزایش خطر سرطان سینه، افزایش مقاومت به درمان سرطان، تشخیص ضعیف سرطان و اختلال در ایمنی ضدسرطان در زنان اتفاق می افتد.
به گفته هیلاکوی کلارک، «مطالعات نشان داده اند که زنان آبستن چربی بیشتری در مقایسه با زنان غیرباردار مصرف می کنند و این افزایش میزان چربی بین نخستین و دومین سه ماهه حاملگی اتفاق می افتد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.