یک متخصص تغذیه در گفتگو با مهر مطرح کرد: استفاده از غلات حجیم شده سبب اختلال در رشد کودکان

یسکافه: یک متخصص تغذیه اظهار داشت: چیپس و غلات حجیم شده با پر کردن حجم معده و محروم کردن فرد از مصرف غذاهای مفید، سبب اختلال در رشد کودکان میگردد.
سید علی کشاورز متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار مهر درباب عوارض استفاده چیپس و اسنک های پف شده اظهار داشت: این دسته از خوراکی ها ارزش غذایی بسیار پایینی دارند و باید از مصرف زیاد آنها پرهیز شود. کشاورز با اشاره به اینکه استفاده از این خوراکی ها خصوصاً برای کودکان سفارش نمی گردد، اشاره کرد: چیپس و غلات حجیم شده حجم معده را پر کرده و فرد را از استفاده مواد غذایی مفید محروم می کند. وی ادامه داد: بنا بر این مصرف آنها سبب اختلال در رشد کودکان میگردد. این متخصص تغذیه بر عدم مصرف این تنقلات برای بزرگسالان باز به سبب تاثیر منفی بر روی سیستم گوارش تاکید نمود. کشاورز با اشاره به اینکه روغن ها، مواد شیمیایی و مواد افزودنی موجود در چیپس و اسنک های پف شده برای سلامتی خطرناک اند، عنوان کرد: هرچند اسنک های پف کرده از ذرت درست می شوند اما مواد شیمیایی دیگر موجود در آنها برای سلامتی بسیار مضر است. وی درباب رنگ های خوراکی به کار رفته در این دسته از خوراکی ها باز توضیح داد: بیشتر این رنگ ها مجاز اند اما باز هم قابل اعتماد نیستند. کشاورز اضافه کرد: از طرف دیگر حتی اگر از رنگ های مجاز خوراکی هم استفاده شده باشد، به سبب اینکه مواد شیمیایی اند برای سلامتی مضر اند و در حتی در مصرف مطمئن ترین مواد شیمیایی هم باید محتاط بود. این متخصص تغذیه نمک موجود در چیپس و اسنک های پف کرده بسیار زیاد است، اشاره کرد: نمک زیاد، استفاده از روغن های فراوان در تولید و نوع پخت این مواد سبب ارزش غذایی پایین آنها است و برای بدن هیچ فایده ای ندارند. کشاورز وجود اکسیدان های زیاد در این خوراکی ها را سبب مبتلاشدن به بیماری های قلبی و عروقی، سرطان و بیماری های ایمنی در طولانی مدت خواند. وی به صورت کل استفاده از تمام مواد غذایی فرآوری شده همچون سوسیس، کالباس، چیپس و غیره را به سبب وجود روغن های جامد و چربی بالا برای سلامتی خطرناک خواند و بر پرهیز از مصرف آنها سفارش کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.