مدیرکل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو مطرح کرد؛ جزئیات استفاده از ذرت دامی در تولید اسنک و غلات حجیم شده

یسکافه: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در مورد استفاده از ذرت دامی و تخلفات صورت گرفته در تولید اسنک و غلات حجیم شده توضیحاتی نمایش داد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، وحید مفید، با اشاره به گزارشی در خصوص استفاده از ذرت دامی در تولید فرآورده های اسنک و غلات حجیم شده، اظهار داشت: بلافاصله سپس اعلام این گزارش، طی بخشنامه ای از تمامی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور خواسته شد که مراتب وجود یا عدم وجود ذرت هایی با گرید دامی در کارخانه های تولید اسنک و غلات حجیم شده مورد بررسی قرار دهند. وی ادامه داد: ادارات نظارت دانشگاه علوم پزشکی از انبارهای واحدهای تولیدی بازرسی کرده و ۳۵۶ نمونه برداشته شد که ۱۳۴ مورد از آن دقیقاً با خاصیت های ذرت انسانی منطبق بود. ۱۲۸ مورد از نمونه ها با نام ذرت دامی وارد شده بود اما از لحاظ خاصیت ها کاملا با ذرت انسانی مطابقت داشت که احیانا به سبب مسائل مربوط به تسهیلات واردات و ارز بوده است. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اشاره کرد: ۴۳ مورد از نمونه ها باز از واحدهایی بود که دارای پروانه ساخت از سازمان غذا دارو بوده و هیچ مشکلی نداشتند. همین طور ۵۱ مورد از نمونه ها ذرت های منجمد شده ای بود که موارد استفاده آنها برای تولید اسنک نبوده و در ساخت کنسرو و سایر محصولات استفاده می شد که البته آنها باز با درجه ذرت انسانی بودند. بگفته وی، تنها ۲۵ نمونه برمبنای نتایج آزمایشگاه ازلحاظ خاصیت های میکروبی و مشخصات مطابق با استانداردهای تعریف شده برای ذرت انسانی منطبق نبوده که بلافاصله ضمن ممانعت از تولید، نمونه ها پلمب و در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت. مفید با اشاره به اینکه شرط ادامه تولید واحدهای متخلف سپس رسیدگی قضایی استفاده از منابع منطبق برای مصرف انسان در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: بازدیدها از واحدهای تولیدکننده فراورده های غذایی و آشامیدنی ادامه می یابد و سازمان غذا و دارو در مورد محصولات غذایی سخت گیرانه اقدام خواهدنمود. وی با اشاره به نمونه برداری از محصولات نهایی، اشاره کرد: خوشبختانه در هیچ کدام از محصولات نهایی مشکلی وجود نداشت و محصولات سطح عرضه با خاصیت های ذرت انسانی مطابقت داشت.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.