ماجرای کتک کاری مادر آبستن در ورامین چه بود؟

به گزارش یسکافه در صورتی که گفته می شد مادر حاملگی به دلیل نارضایتی از نحوه عمل زایمان او با پزشک بیمارستان شهید مفتح ورامین درگیر شده و کتک خورده، رئیس بیمارستان ضمن شرح ماجرا، این مورد را تکذیب و توضیحاتی ارائه نمود.
هفته گذشته در فضای مجازی شایع شده بود که مادربارداری در حین زایمان در زایشگاه بیمارستان شهید مفتح کتک خورده است و در عین حال گزارش شده بود، کادر پزشکی بیمارستان به دنبال رجوع دیر مادر آبستن و احتمال خفه شدن نوزاد در شکم مادر، تصمیم گرفتند که به جای عمل طبیعی، سزارین انجام دهند تا جان مادر و نوزاد حفظ شود اما ظاهرا با مخالف مادر روبرو شده و در نهایت با پادرمیانی پدر کودک این مورد ختم به خیر می شود و نوزاد به شیوه سزارین به دنیا آمده و مادر و فرزند الان در سلامت کامل هستند.
چوبان، رئیس بیمارستان شهید مفتح درباره شایعه آزار و اذیت مادر آبستن هنگام زایمان که در زایشگاه بیمارستان شهید مفتح رخ داده، توضیح داد: در مورد زایمان زن حاملگی که در هفته گذشته در سطح شهرستان حاشیه ساز شده، باید اظهار داشت که به علت اینکه زایمان به صورت طبیعی برای مادر آبستن امکان پذیر نبود، پیشنهاد زایمان سزارین به مادر نوزاد داده شد که با مقاومت شدید مادر مواجه گردید و پس از مدتی تیم پزشکی بیمارستان، از پدر نوزاد کمک گرفت و در نهایت پروسه زایمان به صورت سزارین انجام شد؛ اگر این عمل به صورت سزارین انجام نمی شد هر دو جان می دادند.
رئیس بیمارستان شهید مفتح ورامین با تاکید بر اینکه اتفاق کتک کاری و ضربه زدن به مادر اصلاً حقیقت ندارد، تصریح کرد: با شایع شدن مبحث کتک کاری مادر آبستن در فضای مجازی، سریع تیم بیمارستان، این مسئله را پیگیری کرد و باید تاکید شود که از ورود تا خروج این خانواده، هیچ گونه بی احترامی و یا کتک کاری وجود نداشته است و این مسئله کاملا تکذیب می شود.
وی خاطرنشان کرد: ماهانه در زایشگاه بیمارستان شهید مفتح، بیشتر از ۱۵۰ مادر آبستن پذیرش می شود و خوشبختانه در ۲ سال اخیر مرگ مادر و فرزند در بیمارستان شهید مفتح شهرستان ورامین وجود نداشته است.
وی تصریح کرد: حال مادر آبستن برای بیمارستان خیلی اهمیت دارد و اگر برای نوزاد و مادر خطر جانی وجود داشته باشد، تیم بزرگ پزشکی مداخله می کند.
چوبان خاطرنشان کرد: بیشتر از ۵۰ درصد از رجوع کنندگان ما به زایشگاه این بیمارستان، اتباع خارجی هستند که بیشتر مواقع جزء مادران پرخطر در زایمان بوده اند؛ از آغاز سال ۹۷ تا الان بیشتر از ۵۰۰ میلیون تومان برای همین مادران پرخطر هزینه شده و تخفیفات لازم به آنها داده شده است.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.