نتایج تحقیقات نشان می دهد؛ مصرف زیاد گوشت قرمز می تواند خطر مرگ را افزایش دهد
|یسکافه: پژوهشگران آگهی می دهند افزایش مصرف گوشت قرمز، بخصوص گوشت قرمز فرآوری شده، با ریسک بالای مرگ مرتبط می باشد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، تحقیقات نشان می دهد جایگزین کردن گوشت قرمز با سایر منابع پروتئینی نظیر تخم مرغ، ماهی، غلات کامل و سبزیجات، به مرور زمان به عمر طولانی تر کمک می نماید. در این مطالعه، تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد به بررسی رابطه بین تغییر در مصرف گوشت قرمز در طول یک دوره ۸ ساله و نرخ مرگ و میر در طول ۸ سال بعد پرداختند. شروع مطالعه از سال ۱۹۸۶ تا اختتام ۲۰۱۰ بود. هر ۴ سال یکبار، شرکت کنندگان پرسشنامه ای را در مورد میانگین میزان مصرف برخی غذاهای عنوان شده در پرسشنامه تکمیل می کردند. پژوهشگران دریافتند افزایش میزان مصرفی گوشت قرمز تا ۳.۵ وعده در هفته یا بیشتر در طول دوره ۸ سال اول با افزایش ۱۰ درصدی ریسک مرگ در ۸ سال بعد مرتبط بود. در مجموع، کاهش مصرف گوشت قرمز و افزایش مصرف غلات کامل، سبزیجات یا سایر خوراکی های پروتئینی نظیر گوشت مرغ بدون پوست، تخم مرغ و ماهی، با خطر کمتر مرگ در میان زنان و مردان مرتبط بود.
منبع: یسکافه