رئیس سازمان غذا و دارو مطرح کرد؛ مقوله ایمنی و امنیت غذایی در کشور همپوشانی دارند

به گزارش یسکافه رئیس سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: بیماری های غیر واگیر از مواردی هستند که همچنان باید در حوزه مواد غذایی و صنایع غذایی نگاه ویژه ای به آنها شود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، محمدرضا شانه ساز، در سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی و بیست و ششمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، با تاکید بر اینکه یکی از مهم ترین عوامل و شاخص های اثرگذار در تامین سلامت مردم، دسترسی به غذای سالم و ایمن است، اظهار نمود: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در مورد ایمنی غذا وظایفی دارند و در سوژه ایمنی و امنیت غذا در خیلی از موارد با برخی سازمان ها همپوشانی هایی وجود دارد. وی بابیان اینکه غذای سالم یکی از عوامل مهمی است که از بیماری های همه گیر و اپیدمی پیشگیری می کند، اضافه کرد: بیماری های غیر واگیر از مواردی هستند که همچنان باید در حوزه مواد غذایی و صنایع غذایی نگاه ویژه ای به آنها شود و در زمینه بیماری هایی چون قلبی و عروقی، دیابت و…، نحوه تغذیه و سلامت غذایی بسیار حائز اهمیت می باشد. معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: اگر نقش صنایع غذایی نبود ما امروز در چنین جایگاهی نبودیم و الان معضلات بسیاری داشتیم. متخصصین و افراد کاردان در این عرصه سرمایه گزاری نموده و با دانش و فکر و اندیشه به همراه برنامه هایی که در سازمان غذا و دارو ظرف چند سال قبل در زمینه کاهش مواد قندی و نمک مواد غذایی، کارهای شایان توجهی بوده است. وی با اشاره به اجرای کمپین فشارخون، اظهار داشت: پیش بینی می شد که حدود ۳۰ میلیون نفر در چارچوب این طرح غربالگری شوند اما خوشبختانه بیشتر از ۳۰ میلیون نفر پایش و منجر به شناسایی ۲.۵ میلیون مورد جدید مبتلا فشارخون شد. شانه ساز با تاکید بر اینکه ایمنی و امنیت غذایی با هم همپوشانی دارند، اضافه کرد: در حوزه غذا حدود ۶ میلیارد و ۱۱۸ میلیون دلار ارز برای کمتر از ۲۰ درصد واردات اختصاص می یابد و بیشتر از ۸۰ درصد تولیدات مواد غذایی در داخل صورت می گیرد که اگر این گونه نبود با مشکلات بسیار عدیده ای مواجه می شدیم. وی تصریح کرد: ظرفیت های خالی در کارخانه های تولید مواد غذایی وجود دارد که از فعالان صنعت غذا می خواهیم در زمینه ظرفیت های خالی این حوزه اهتمام بیشتری داشته باشند و سازمان غذا و دارو نیز این صنعت را حمایت می کند. شانه ساز، از فعالان صنعت غذا خواست روی ورود بیشتر دانش های جدید در حوزه غذا برای تولیدات محصولات غذایی جدیت بیشتری داشته باشند، چونکه این مورد موجب گسترش صادرات در این عرصه می شود.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.