محققان می گویند؛ رژیم غذایی کم چرب خطر سرطان سینه را می کاهد

یسکافه: طبق نتایج مطالعه اخیر، رژیم غذایی کم چرب می تواند احتمال مرگ ناشی از سرطان سینه را کم کند و روند پیشرفت دیابت و بیماری قلبی عروق کرونر را کُند نماید.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، پژوهشگران عنوان می کنند رژیم غذایی کم چرب که همراه با افزایش مصرف میوه، سبزیجات و غلات است فواید بلندمدتی برای سلامت دارد. دکتر «گارنت اندرسون»، عضو تیم تحقیق از بخش علوم بهداشت عمومی فرد هاچ واشنگتن، در این زمینه می گوید: «درحالیکه رژیم های غذایی زیادی دارای فواید کوتاه مدت نظیر کاهش وزن هستند، اما این مطالعه، تاثیرات بلندمدت رژیم غذایی کم چرب را برای سلامت اثبات می کند.» پژوهشگران در این مطالعه، حدود ۴۹ هزار زن یائسه را در آمریکا مورد بررسی قرار دادند تا دریابند که آیا الگوی رژیم غذایی کم چرب سبب کاهش خطر سرطان های سینه و کلورکتال (راست روده) و بیماری قلبی عروق کرونر می شود. آنها دریافتند رژیم غذایی کم چرب، پس از حدود ۹ سال تغییر رژیم غذایی، تاثر قابل توجهی بر این مشکلات نداشت. اما پس از مدت طولانی تر ۲۰ سال، آنها به فواید شایان توجهی رسیدند. آنها متوجه شدند رژیم غذایی کم چرب سبب کاهش ۱۵ تا ۳۵ درصدی مرگ به هردلیل پس از تشخیص سرطان سینه، ۱۳ تا ۲۵ درصد کاهش دیابت و ۱۵ تا ۳۰ درصد کاهش بیماری قلبی عروق کرونر شد.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.