محققان ژاپنی می گویند؛ مصرف محصولات سویا سبب افزایش طول عمر می شود

یسکافه: تحقیقات نشان می دهد مصرف محصولات سویا تخمیرشده با افزایش طول عمر مرتبط می باشد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، مطالعات پژوهشگران ژاپنی نشان میدهد افرادی که بیشتر محصولات سویا تخمیرشده مصرف می کنند با کاهش ریسک مرگ به دلیلهای گوناگون روبرو هستند.
در کشورهای آسیایی، بویژه ژاپن، انواع گوناگونی از محصولات سویا مصرف می شوند که عبارتند از ناتو (سویا تخمیرشده با باکتری Bacillus subtilis)، میزو (سویا تخمیرشده با Aspergillus oryzae) و توفو (پنیر سویا).
محققان ژاپنی در مطالعه خود به بررسی ۴۲، ۷۵۰ مرد و ۵۰، ۱۶۵ زن در رده سنی ۴۵ تا ۷۴ سال پرداختند. شرکت کنندگان پرسشنامه ای در مورد عادات رژیم غذایی، سبک زندگی، و وضعیت سلامت شأن تکمیل کرده بودند. گزارش مرگ این افراد در طول مدت ۱۵ سال بررسی گردید.
محققان دریافتند مصرف بیشتر سویا تخمیرشده (ناتو و میزو) با کاهش قابل توجه (۱۰ درصد) ریسک مرگ به هر علتی مرتبط بود، اما مصرف کل محصولات سویا ارتباطی با کاهش مرگ و میر نداشت.
محققان اذعان دارند که محصولات سویا تخمیرشده سرشار از فیبر، پتاسیم و عناصر بیواکتیو است که به توضیح وجود این رابطه کمک می نماید.
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر دراین زمینه تاکید دارند.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.