مطالعات پژوهشی تایید می کنند؛ گوشت غذای سالمی نیست

به گزارش یسکافه مطالعات اخیر نشان داده است مصرف گوشت قرمز و فراوری شده ریسک بیماری های قلبی و عروقی و مرگ زودهنگام را زیاد می کند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، «نورینا آلن» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه نورث وسترن شیکاگو، در اینباره می گوید: گوشت قرمز و فراوری شده را در حد اعتدال مصرف نمایید چونکه حتی دو وعده یا بیشتر مصرف آن در هفته با بالا رفتن خطر بیماری قلبی و مرگ مرتبط می باشد.
در سال ۲۰۱۵، سازمان بهداشت جهانی طبق مستنداتی به این نتیجه رسید که گوشت های فرآوری شده علت اثبات شده سرطان هستند و گوشت قرمز هم احتمالاً چنین تاثیری دارد.
مطالعه جدید مربوط به بررسی ۶ مطالعه شامل حدود ۳۰ هزار نفر بود. شرکت کنندگان به مدت ۳۰ سال تحت نظر بودند.
محققان دریافتند افرادی که تنها ۲ وعده گوشت فراوری شده در هفته مصرف می کردند ۷ درصد بیشتر با ریسک بیماری قلبی و سکته روبرو بودند. گوشت های فراوری شده شامل هات داگ، سوسیس و کالباس است.
افرادی که دو وعده یا بیشتر گوشت های غیرفراوری شده نظیر گوشت گوساله و خوک مصرف می کردند، ۳ درصد بیشتر با خطر بیماری قلبی و سکته مواجه بودند.
در مورد گوشت مرغ رابطه حتمی یافت نشد و احتیاج به مطالعات بیشتر در این حوزه است. اما هیچ رابطه ای بین مصرف گوشت ماهی و بالا رفتن خطر بیماری قلبی و سکته یافت نشد.
به گفته آلن، هرچقدر میزان مصرف گوشت قرمز و فراوری شده توسط فرد بیشتر باشد، ریسک مبتلا شدن به بیماری قلبی، سکته و مرگ زودهنگام بیشتر خواهد بود.
محققان وجود میزان بالا چربی های اشباع شده و سدیم را عامل احتمالی این رابطه می دانند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *