مطالعات نشان می دهد؛ رژیم غذایی گیاهی ریسک بیماری قلبی را می کاهد

یسکافه: مطالعه جدید نشان میدهد مصرف بیشتر اسیدآمینه گوگرد با ریسک بیشتر بروز بیماری کاردیومتابولیک مرتبط می باشد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، بگفته پژوهشگران، رژیم غذایی حاوی میزان بالا پروتئین نظیر گوشت، لبنیات، سویا و مغزیجات آجیلی معمولاً حاوی مقادیر زیاد اسیدآمینه گوگرد هستند که برای سلامت قلب مضر است.
محققان معتقدند رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان راهکار کاهش ریسک بیماری قلبی است.
اسیدآمینه ها بلوک های ساختاری پروتئین ها هستند. زیرگروه آنها موسوم به اسیدآمینه های گوگرد نظیر متیونین و سیستئین، نقش های گوناگونی در متابولیسم و سلامت دارند.
«شن دانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این زمینه می گوید: «گوشت ها و سایر مواد خوراکی پُرپروتئین معمولاً حاوی مقادیر بالاتر اسیدآمینه گوگرد هستند. افرادی که بیشتر محصولات گیاهی نظیر میوه و سبزیجات مصرف می کنند مقادیر کمتری اسیدآمینه گوگرد می خورند.»
محققان این مطالعه، در مطالعه قبلی خود در سال ۲۰۱۸ دریافتند بهبود طول عمر و سلامت با رژیم غذایی دارای محدودیت دریافت اسیدآمینه گوگرد مرتبط می باشد. طبق نتایج مطالعه، محدودیت مصرف متیونین با تأخیر در روند پیری و افزایش طول عمر سلول های انسانی مرتبط می باشد.
در مطالعه اخیر، تیم تحقیق رژیم غذایی و نشانگرهای خونی بیشتر از ۱۱ هزار شرکت کننده را بررسی کردند و دریافتند شرکت کنندگانی که مواد خوراکی حاوی مقادیر کمتر اسیدآمینه های گوگرد را مصرف کرده بودند با کاهش ریسک بیماری کاردیو متابولیک روبرو بودند.
بیماری های کاردیومتابولیک مجموعه علائمی هستند که خطر بیماری قلبی، ابتلاء به دیابت و سکته را بیشتر می کند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.