یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛ نقش ویتامین D در مقابله با کرونا

به گزارش یسکافه رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، اظهار داشت: کمبود ویتامین D می تواند توان ایمنی بدن را پایین بیاورد. بدین سبب اگر کمبود ویتامین D داشته باشیم مقابله با ویروس کرونا سخت ترمی شود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، با تاکید به ضرورت آگاهی سطح سرمی ویتامین D که نقش تعیین کننده ای برای تصمیم به مصرف مکمل ویتامین D برای مقابله با ویروس کرونا اظهار داشت: باتوجه به شرایط موجود جامعه و شروع ویروس کرونا بهتر است از سطوح سرمی کافی برای مقابله با ویروس کرونا برخوردار باشیم. وی اشاره کرد: بدین سبب اگر کمبود ویتامین D در بدن وجود دارد پیشنهاد این است که ویتامین D دریافتی با مشا. ره متخصص تغذیه به صورت مکمل دریافت شود. این استاد دانشگاه پیشنهاد کرد: تامین ویتامین D کافی بوسیله غذا واقعاً امکان پذیر نیست ویتامین D که به صورت سنتز پوستی در نتیجه قرار گرفتن در معرض آفتاب ایجاد می شود و منظور ما از آفتاب مستقیم آفتابی است که بیشتر در تابستان داریم و بدون ابر و شیشه به صورتی که حداقل ۵ % بدن در معرض آفتاب قرار بگیریم بدین سبب بسیاری از مواقع بوسیله آفتاب مستقیم بویژه در شهرهای صنعتی امکان تامین ویتامین D در بدن امکان پذیر نیست و ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ واحد در روز بوسیله غذا بطور کافی آن مقدار که می خواهیم تامین نمی گردد بدین سبب پیشنهاد این است که بوسیله مکمل با مشورت مشاورین و متخصصین تغذیه جبران شود. وی درباب چگونگی دریافت ویتامین D برای کودکان اضافه کرد: ویتامین D به اشکال مختلف موجود است هم فرم پاستیل وهم مکمل های مانند مکمل های مولتی ویتامین مینرال یا مکمل های تک مینرالی یا تک ویتامینی مثل ویتامین D که لازم است هنگام مصرف به برچسب و دز آن هم توجه لازم مبذول گردد. میرزای رزاز اشاره کرد: مطالعات نشان داده اند که دریافت روزانه ویتامین D برای سلامتی و تقویت سیستم ایمنی برای مقابله با بیماری ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ واحدی به صورت مصرف روزانه تاثیر بیشتری نسبت به دریافت مگا دوزهای ۵۰ هزار واحدی در ماه دارد.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.