یافته های جدید پژوهشی نشان می دهد؛ حذف گوشت قرمز برای سلامت قلب مفیدست

یسکافه: پژوهشگران عنوان می کنند برای داشتن عمر طولانی تر و زندگی سالم تر، اهتمام کنید لوبیا، سبزیجات و غلات کامل را جایگزین گوشت نمایید.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه هاروارد در دو مطالعه مقدماتی خود پی بردند افرادی که بجای گوشت قرمز و فراوری شده، مقادیر زیادی غذاهای باکیفیت گیاهی مصرف می کنند با ریسک کمتر حمله قلبی مواجهند و عمر طولانی تری دارند. بگفته پژوهشگران، حذف گوشت قرمز و جایگزین شدن غذاهای فراوری شده و کربوهیدرات های شیرین، رویه سالمی نیست، بلکه باید بجای گوشت، گزینه های سالمی نظیر مغزیجات آجیلی، حبوبات، سبزیجات و غلات کامل پرفیبر جایگزین شود. در مطالعات جدید، عادات تغذیه ای افراد میانسال در آمریکا و خطر ابتلاء یا مرگ آنها از بیماری قلبی بررسی شده بود. در یکی از مطالعات، بیش از ۳۷ هزار نفر با میانگین سنی ۵۰ سال شرکت داشتند. در طول مدت بالغ بر ۱۵ سال، بیش از ۴۸۰۰ نفر فوت کردند. این خطر در مورد افرادی که بیشترین مصرف پروتئین گیاهی را داشتند ۲۷ درصد کمتر بود. همین طور احتمال مرگ آنها به سبب بیماری قلبی، ۲۹ درصد کمتر بود. طبق برآورد پژوهشگران، اگر شرکت کنندگان ۵ درصد کالری مصرفی روزانه شأن را بجای پروتئین حیوانی از پروتئین گیاهی تامین نمایند، احتمال مرگ شأن در طول این دوره به نصف کاهش پیدا می کند. مطالعه دوم شامل بیش از ۴۳ هزار کارشناس سلامت بود که حدود ۲۵ سال تحت نظر بودند. همه شرکت کنندگان مرد بودند. پژوهشگران مشاهده نمودند با افزایش مصرف گوشت قرمز در شرکت کنندگان، ریسک سکته هم افزایش می یافت. پژوهشگران به این نتیجه رسیدند اگر مردان یک وعده مصرف گوشت شأن را حذف کرده و کالری مشابه آنرا از مغزیجات آجیلی تامین نمایند، ریسک حمله قلبی در آنها تا ۱۷ درصد کاهش پیدا می کند. همین طور جایگزینی غلات کامل بجای گوشت قرمز، ریسک مرگ ناشی از حمله قلبی را تا ۴۸ درصد می کاهد.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.