مطالعات نشان می دهد؛ مصرف گردو با روند پیری سالم در زنان همراه می باشد

به گزارش یسکافه به قول محققان، خانمهایی که در اواخر دهه ۵۰ و اوایل دهه ۶۰ زندگی شان حداقل دو وعده در هفته گردو مصرف می کنند با روند سالم تر افزایش سن روبرو هستند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، در مطالعه جدید، «روند سالم افزایش سن» در چارچوب طول عمر همراه با ذهن و روان سالم و عدم وجود بیماری های مزمن جدی، مشکلات شناختی یا اختلالات جسمی پس از سن ۶۵ سال تعریف می شود.
مطالعه قبلی نشان داده بود که مصرف گردو تاثیر مثبتی بر کاهش ریسک اختلالات جسمی و همینطور زوال شناختی در افراد مسن دارد.
در حال حاضر هیچ چاره ای برای کاهش روند تأثیرات پیری وجود ندارد، اما پذیرش عادات سالم نظیر خوردن یک مشت گردو بعنوان میان وعده می تواند کمک کننده باشد.
در این مطالعه، محققان بیمارستان زنان و بریگام بوستون، داده های مربوط به ۳۳، ۹۳۱ زن را بررسی کردند. این داده ها مربوط به مطالعه ارزیابی ارتباط بین مصرف مغزیجات آجیلی و سلامت عمومی در دوران سالمندی بود.
بین سال های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۲، از این زنان در مورد رژیم غذایی (از جمله مصرف مغزیجات آجیلی) سوال پرسیده شده بود؛ بیماری های مزمن نظیر سرطان، حمله قلبی، نارسایی قلبی، سکته، دیابت نوع۲ و بیماری پارکینسون در آنها ارزیابی شده بود؛ مشکلات حافظه، سلامت روان و محدودیت های جسمی آنها بررسی گردید.
یافته ها نشان داد از بین شرکت کنندگان، ۱۶ درصد دارای پیری سالمی بودند. این شرکت کنندگان همچون کسانی بودند که رژیم غذایی سالمی همچون مصرف گردو بیشتری داشتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *