محققان اذعان می کنند؛ مصرف ماهی در طول حاملگی برای جنین پرفایده است

به گزارش یسکافه مطالعه جدید نشان داده است مصرف متعادل ماهی در طول حاملگی مفید می باشد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، ماهی منبع اصلی اسیدهای چرب اُمگا ۳ است که برای رشد جنین مهم می باشد. اما برخی ماهی ها نظیر شمشیرماهی، کوسه و ماهی خال مخالی، حاوی میزان بالا جیوه هستند که می تواند باعث صدمه نورولوژیکی شود.
مطالعه جدید شامل ۸۰۵ جفت مادر و فرزند در ۵ کشور اروپایی بود. در طول حاملگی از زنان در مورد میزان مصرف ماهی شأن سوال پرسیده شد و آزمایش جیوه از آنها بعمل آمد.
زمانیکه کودکان در سنین بین ۶ تا ۱۲ سال بودند، سلامت متابولیکی شأن ارزیابی شد. سلامت متابولیک شامل شاخص های نظیر اندازه دورکمر، فشارخون و میزان کلسترول بود.
محققان دانشگاه کالیفرنیا جنوبی دریافتند کودکانی که مادرشان در زمان حاملگی یک تا سه بار در هفته ماهی خورده بود در مقایسه با کودکانی که مادرشان کمتر از یک مرتبه در هفته ماهی مصرف کرده بود، سلامت متابولیکی بهتری داشتند.
اما محققان عنوان کردند در صورت مصرف بیشتر از سه وعده ماهی در هفته، فواید آن کاسته می شود.
دکتر «لدا چاتزی»، عضو تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «زنان آبستن باید یک تا سه وعده در هفته ماهی مصرف کنند و مصرف بیشتر از آن سفارش نمی گردد چونکه احتمال آلودگی ماهی با جیوه و سایر آلاینده های اُرگانیک وجود دارد.»
محققان بر انجام مطالعات بیشتر در این حوزه تاکید دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.