مطالعات نشان می دهد؛ تاثیر افزودن ادویه ها به وعده غذایی در کاهش التهاب

یسکافه: پژوهشگران دریافتند افزودن ۶ گرم ادویه به وعده غذایی مملو از چربی و کربوهیدرات ها منجر به کاهش نشانه های التهاب ناشی از مصرف آنها می شود.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، «کانی راجرز»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این زمینه می گوید: «افزودن انواع ادویه ها به وعده غذایی چرب یا پرکربوهیدرات می تواند راهی برای سالم تر کردن آن غذا باشد. ما در این مطالعه فقط به یک ادویه خاص اشاره نداریم.»
محققان در این مطالعه، از مخلوطی از ریحان، برگ بو، فلفل سیاه، دارچین، گشنیز، زیره، زنجبیل، پونه کوهی، جعفری، فلفل قرمز، رزماری، آویشن و زردچوبه استفاده کردند.
به گفته راجرز، در مطالعه قبلی خواص ضدالتهابی انواع ادویه ها نظیر زنجبیل و زردچوبه اثبات شده بود.
بعلاوه، التهاب مزمن با نتایج بدی برای سلامت نظیر سرطان، بیماری قلبی عروقی و اضافه وزن و چاقی مرتبط می باشد.
در سال های اخیر، پژوهشگران دریافتند التهاب می تواند پس از مصرف وعده غذایی چرب یا حاوی قند بالا افزایش یابد.
در این مطالعه، ۱۲ مرد در رده سنی ۴۰ تا ۶۵ سال که چاق بوده یا اضافه وزن داشته و حداقل یک فاکتور پرخطر بیماری قلبی عروقی را داشتند، مورد مطالعه قرار گرفتند.
به طور تصادفی هر شرکت کننده سه نوع وعده غذایی با چربی اشباع شده و کربوهیدرات بالا در سه روز جداگانه مصرف کردند: یک وعده بدون ادویه، یک وعده همراه با دو گرم از مخلوط ادویه ها، و یک وعده هم همراه با ۶ گرم از مخلوط ادویه ها. سپس نمونه خون افراد جمع آوری و بررسی گردید.
بعد از بررسی داده ها، پژوهشگران دریافتند سیتوکین های التهابی پس از مصرف وعده غذایی حاوی ۶ گرم ادویه کم شد.
شش گرم ادویه تقریباً در حدود یک قاشق چایخوری یا یک قاشق سوپخوری است.
محققان درحال انجام تحقیقات بیشتر دراین زمینه هستند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.