تغذیه دوران کرونا؛ آب کافی بنوشید، مصرف شکر را محدود کنید

به گزارش یسکافه شیوع بیماری کرونا سبب شد تا تغذیه افراد هم گرفتار تغییر و تحول شود، به صورتی که لازم است برخی خوردنی ها را کمتر مصرف نماییم و در مقابل، برخی از مواد غذایی رابیشتر در برنامه غذایی خود قرار دهیم.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، مصرف آب کافی و هیدراته نگه داشتن بدن برای حفظ سلامت ما حیاتی می باشد. هر موقع که آب در دسترس تان بود، تلاش کنید مقداری آب بنوشید. اگر احساس تشنگی می کنید آب تصفیه شده بهترین و ارزان ترین نوع نوشیدنی است. نوشیدن آب به جای آبمیوه های شیرین راحت ترین راه برای دوری از مصرف بیش از حد قند و کالری است. برای بهتر کردن طعم آب می توانید به آن میوه های یخ زده مانند مرکبات و یا خیار به همراه گیاهانی مانند نعناع، اسطوخودوس و رزماری اضافه کنید. از نوشیدن چای تیره و یا قهوه های قوی، نوشیدنی های انرژی زا و کافئین دار خودداری کنید. این نوشیدنی ها آب بدن تان را کم می کنند و الگوی خواب تان را برهم می ریزند.مصرف شکر را محدود کنیدسازمان بهداشت جهانی اعلام نموده افراد بزرگسال باید کمتر از ۵ درصد انرژی روزانه مورد نیاز خویش را از مصرف شکر دریافت نمایند. اگر احتیاج به خوردن یک خوراکی شیرین دارید، میوه های تازه و خشکی را که شکر افزودنی نداشته باشد در اولویت قرار دهید. اگر هوس خوراکی یا دسر دیگری را کرده اید، مطمئن شوید قند کمی دارند و یا مقدار کمی از آنها را نوش جان کنید. گزینه های کم چرب را انتخاب کنید چون که غذاهای پرچرب اصولاً مقدار زیادی قند دارند. هنگام پخت غذا و یا درست کردن نوشیدنی حواس تان به مقدار شکر و یا عسلی که به آنها اضافه می کنید، باشد.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.