با اعلام مدیرکل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو؛ وزارت بهداشت هم وارد ماجرای سلامت مرغ ها شد

به گزارش یسکافه مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از ارتقاء سلامت مرغ و فرآورده های حاصل از آن اطلاع داد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، محمدحسین عزیزی اظهار داشت: گوشت مرغ بعنوان یکی از مهم ترین و متنوع ترین منابع پروتئین مورد توجه افراد جامعه است و اهمیت مصرف گوشت مرغ، ارتقا سلامت و کیفیت آن بسیار از دیدگاه بهداشتی، تغذیه ای و اقتصادی برای مراجع ناظر، تولید کنندگان و نهایتا مصرف کنندگان مورد توجه است. وی ادامه داد: مصرف مرغ اغلب توسط قطعه بندی ها و به صورت بسته بندی تولید و عرضه می شود، در مصارف صنعتی و در کارخانه های فرآورده های گوشتی هم از مرغ بعنوان ماده اولیه مصرفی در انواع فرآورده استفاده می شود. ازاین رو حفظ و ارتقا سلامت بهداشتی محصول و رعایت ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی مراجع ناظر مربوطه در تمامی مراحل تولید تا عرضه؛ ضامن سلامت مصرف کنندگان این گروه از محصولات غذایی است. مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: از نظر ایمنی و بهداشت این فرآورده به صورت خام؛ مرغ های تولیدی با عنایت به دستورالعمل ابلاغی در ارتباط با ارتقا سلامت مرغ و با عنایت به درجه بندی های مختلف که موارد اساسی در سلامت آن لحاظ شده است. وی با تکیه بر این که از منظر بهداشتی مصرف گوشت مرغ با چربی کمتر و پروتئین بالاتر به لحاظ سلامت مصرف مورد توجه سازمان غذا و دارو است، اظهار داشت: توسعه عرضه مرغ سایز که دارای چربی کمتری باشد می تواند در ارتقا و سلامتی افراد بسیار مؤثر باشد. عزیزی اضافه کرد: تولید کنندگان این عرصه ملزم به رعایت حدود مجاز مندرج در ضوابط ملی هم برای گوشت مرغ به صورت خام و هم در محصولات فرآوری شده هستند. در این فرآورده ها رعایت تمامی خصوصیت های فرآورده نهایی با عنایت به نمونه برداری های ادواری از محصولات تولیدی در کارخانه های مذکور و همینطور توسط ناظرین بهداشتی از سطح عرضه، مرتباً کنترل و پایش و با متخلفان برخورد قانونی می شود.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.