مطالعات نشان می دهد؛ اندک تغییرات در رژیم غذایی به افزایش طول عمر کمک می نماید

به گزارش یسکافه بر مبنای یک مطالعه جدید، خوردن یک هات داگ می تواند ۳۶ دقیقه از طول عمر بکاهد، در حالیکه انتخاب یک وعده آجیل می تواند ۲۶ دقیقه به زندگی سالم بیافزاید.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، در این مطالعه محققان دانشگاه میشیگان بیشتر از ۵۸۰۰ غذا را مورد ارزیابی قرار دادند و آنها را بر مبنای میزان بیماری های تغذیه ای برای انسان و تأثیرشان بر محیط زیست رتبه بندی کرد.
نتایج نشان داد جایگزینی ۱۰ درصد از کالری دریافتی روزانه از گوشت گاو و گوشت های فرآوری شده با تلفیقی از میوه ها، سبزیجات، آجیل، حبوبات و غذاهای دریایی می تواند میزان کربن رژیم غذایی را تا یک سوم کم کند و به افراد این امکان را می دهد تا ۴۸ دقیقه در روز به عمرشان بیفزایند.
«کاترینا استیلیانو»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «به طور کلی، سفارش های غذایی فاقد جهت خاص و قابل اجرا برای ایجاد انگیزه در افراد برای تغییر رفتار است و به ندرت سفارش های رژیم غذایی به اثرات محیطی می پردازد.»
محققان این مطالعه غذاها را بر مبنای عملکردهای تغذیه ای و محیطی شأن، مانند چراغ راهنمایی، در سه منطقه رنگی سبز، زرد و قرمز طبقه بندی کردند.
منطقه سبز نشان دهنده غذاهایی است که سفارش می شود در رژیم غذایی افزوده شود و حاوی غذاهایی است که هم از نظر تغذیه مفید هستند و هم تأثیرات زیست محیطی پایینی دارند. غذاهای این منطقه به طور عمده شامل آجیل، میوه ها، سبزیجات مزرعه ای، حبوبات، غلات کامل و بعضی از غذاهای دریایی هستند.
منطقه قرمز شامل غذاهایی است که تأثیرات تغذیه ای یا زیست محیطی قابل توجهی دارند و باید در رژیم غذایی افراد کاهش یافته یا از مصرف شأن اجتناب شود. تأثیرات تغذیه ای در درجه اول ناشی از گوشت های فرآوری شده و آب و هوا و سایر تأثیرات زیست محیطی ناشی از گوشت گاو، گوسفند و گوشت های فرآوری شده بوده است.
«اولیویه ژولیت»، عضو تیم تحقیق، می گوید: «ضرورت تغییرات رژیم غذایی برای بهبود سلامت انسان و محیط زیست مشخص است. یافته های ما نشان داده است که جایگزینی های کوچک هدفمند، راهکار امکان پذیری برای دستیابی به مزایای قابل توجه بهداشتی و زیست محیطی بدون احتیاج به تغییر قابل توجه در رژیم غذایی است.»

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.