محققان می گویند؛ آدامس جویدن باعث ایجاد نفخ می شود

به قول محققان، بلع بیش از اندازه هوا هنگام جویدن آدامس می تواند علت بروز نفخ باشد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از دیلی اکسپرس، این اتفاق زمانی رخ می دهد که آدامس با دهان باز جویده می شود و هوای اضافی را وارد روده ها می کند.
برای پیشگیری از این امر، محققان سفارش می کنند هنگام استفاده از آدامس، دهان خویش را بسته نگه دارید.
یکی دیگر از دلایلی که جویدن آدامس می تواند منجر به نفخ شود، ترکیب آن است. بعضی از انواع آدامس های بدون قند، اغلب حاوی سوربیتول و زایلیتول هستند که بعنوان یک شیرین کننده عمل می کنند.
برای برخی افراد، این مواد می توانند سبب ایجاد گاز شده یا حتی بعنوان مُلین عمل کنند.
شیرین کننده های مصنوعی هم می توانند سبب گرفتگی عضلات و اسهال مزمن شوند.
هضم ناقص و تخمیر این شیرین کننده ها در روده بزرگ اغلب منجر به بروز این مشکلات دردناک می شود.
به جز آدامس، غذاهای دیگری هم وجود دارند که سبب نفخ می شوند که شامل لوبیا، پیاز، کلم بروکلی، کلم پیچ، جوانه ها و گل کلم هستند. دلیل نفخ آوری آنها می تواند به علت فیبر و قند موجود در آنها باشد.
محققان سفارش می کنند که مصرف غذاهایی از این قبیل را کاهش دهید و در عین حال مصرف روزانه ۵ وعده میوه و سبزیجات را حفظ کنید.
برخی از علل دیگر نفخ عبارتند از یبوست، بیماری سلیاک و سندرم روده تحریک پذیر.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.