محققان می گویند؛ راهکار پیشگیری از آلرژی به تخم مرغ در بزرگسالی

تحقیقات جدید نشان داده است که تغذیه نوزادان با تخم مرغ می تواند خطر مبتلا شدن به آلرژی به تخم مرغ را در آینده کم کند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، برای این مطالعه، محققان دانشگاه بوفالو نیویورک، داده های مربوط به بیشتر از ۲۲۰۰ والدین که در مورد عادات غذایی و آلرژی های غذایی فرزندانشان از بدو تولد تا ۶ سالگی گزارش کرده بودند را تجزیه و تحلیل کردند.
دکتر «جولیا مارتون»، نویسنده اصلی این مقاله، اظهار داشت: «ما دریافتیم کودکانی که تا ۱۲ ماهگی تخم مرغ مصرف نکرده بودند، در ۶ سالگی بیشتر احتمال دارد که به تخم مرغ آلرژی داشته باشند.»
این مطالعه نشان داد از میان بیشتر از ۲۲۰۰ والدینی که تحت نظرسنجی قرار گرفته بودند، ۰.۶ درصد از آنها حساسیت نوزادشان به تخم مرغ را در سن یک سالگی گزارش کردند. از بیشتر از ۱۴۰۰ والدینی که اطلاعات در ارتباط با آلرژی غذایی فرزندان خویش را تا سن ۶ سالگی گزارش کردند، ۰.۸ درصد آلرژی به تخم مرغ را گزارش کردند.
به گفته محققان، کودکان مبتلا به آلرژی به تخم مرغ در سنین ۱ و ۶ سالگی در ۵، ۶، ۷ و ۱۰ ماهگی تخم مرغ کمتری نسبت به کودکان بدون حساسیت به تخم مرغ مصرف کرده بودند.
به گفته محققان، آلرژی به تخم مرغ دومین آلرژی غذایی شایع در سرتاسر جهان است.
شواهد کنونی نشان داده است که تغذیه زودهنگام نوزاد با تخم مرغ در دوران شیرخوارگی و به دنبال آن تغذیه مداوم و مکرر با آن، در مقابل ایجاد آلرژی به تخم مرغ محافظت بوجود می آورد.

منبع:

برچسب ها:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.