محققان بریتانیایی تاکید می کنند؛ کاهش مصرف گوشت ریسک مبتلاشدن به سرطان را می کاهد

نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد افرادی که رژیم غذایی بدون گوشت دارند یا حداقل برای مصرف آن محدودیت قائل می شوند، با کاهش خطر مبتلاشدن به تعدادی از شایع ترین سرطان ها روبرو هستند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران بریتانیایی تاکید نمودند که یافته های آنها بطور قطعی ثابت نمی کند که رژیم های گیاهخواری خطر ابتلاء به سرطان را کم می کند.
اما این یافته ها که برمبنای بررسی بیش از ۴۷۰ هزار نفر است، این مساله را تقویت می کند که رژیم های غذایی بدون گوشت و کم گوشت حداقل با خطرات کمتر سرطان مرتبط هستند.
«کودی واتلینگ»، محقق ارشد از دانشگاه آکسفورد، اظهار داشت: «البته این رابطه بسته به نوع سرطان متفاوت می باشد. ما از شواهد قبلی می دانیم که مصرف زیاد گوشت فرآوری شده و گوشت قرمز با خطر بالاتر سرطان روده بزرگ مرتبط می باشد.»
محققان دریافتند خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ در افرادی که از رژیم غذایی کم گوشت پیروی می کردند (۵ وعده یا کمتر گوشت قرمز یا مرغ در هفته) در مقایسه با افرادی که بیشتر گوشت مصرف می کردند، ۹ درصد کمتر بود.
تیم تحقیق دریافت که رژیم گیاهخواری در مقابل سرطان سینه نقش محافظتی دارد، اما فقط در بین زنان یائسه. خطر ابتلاء به این بیماری در آنها ۱۸ درصد کمتر از زنان یائسه ای بود که بیش از ۵ بار در هفته گوشت می خوردند.
در مورد سرطان پروستات، این مطالعه نشان داد که این خطر در بین مردانی که گیاهخوار بودند (ماهی می خورند اما گوشت نمی خورند) کمتر است؛ در مقایسه با مردانی که اغلب گوشت می خوردند، خطر ابتلاء به این بیماری ۲۰ تا ۳۱ درصد کمتر بود.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.