یافته جدید پژوهشی؛ کروناویروس تا یک ماه بر روی گوشت منجمد زنده می ماند

به گزارش یسکافه یک مطالعه جدید نشان داده است که کروناویروس می تواند تا ۳۰ روز روی گوشت و ماهی منجمد زنده بماند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، این تحقیق بر روی مرغ، گوشت گاو، و ماهی قزل آلا منجمد انجام شد.
«امیلی بیلی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کمپبل کارولینای شمالی، می گوید: «اگرچه امکان دارد گوشت را به مدت ۳۰ روز در یخچال نگهداری نکنید، اما امکان دارد آنرا برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.»
در این تحقیق، ویروس ها روی گوشت و ماهی منجمد قرار داده شدند و سپس در دمای یخچال (۳۹.۲ درجه فارنهایت) و دمای فریزر (۴- فارنهایت) نگهداری شدند.
بیلی اظهار داشت: «ما حتی متوجه شدیم که ویروس ها را میتوان بعد از مدت زمانی از منجمد شدن، کشت داد.»
محققان گفتند که یافته های آنها قابل توجه است چونکه کروناویروس می تواند در روده تکثیر شود، و فقط در دستگاه تنفسی، که اغلب مردم اثرات آنرا احساس می کنند، تکثیر نمی گردد.
محققان دریافتند که ویروس ها در دمای یخچال به خوبی دمای فریزر عمل نمی کنند.
این مطالعه بر اهمیت بهداشت دقیق در برداشت، حمل و نقل، بسته بندی و توزیع محصولات غذایی تاکید می کند.
خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

منبع:

برچسب ها:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.