یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛ اهمیت مصرف امگا۳ و پروتئین در هوای آلوده

یسکافه: یک متخصص تغذیه مصرف ماهی های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا3 و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، منصور رضایی، مصرف ماهی های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست و تصریح کرد: سرخ کردن ماهی با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی به صورت بخارپز، آب پز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنی ها (آب لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آب پز سبب بهبود طعم و مزه آن می شود. به نقل از ایشان، چای سبز با داشتن مقدار قابل توجه آنتی اکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری های مختلف بخصوص بیماری های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت های فصل پاییز و آلودگی ها می شود. رضایی اضافه کرد: نوشیدن چای سبز موجب آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفس می شود ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از اندازه آن می تواند مضر باشد. وی اظهار داشت: مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم چرب، می تواند موجب کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.