محققان پی بردند؛ محدودیت زمانی خوردن اثرات ضد پیری و ضد سرطانی دارد

به گزارش یسکافه، مطالعه اخیر بر روی موش ها نشان داد که تغذیه در مدت زمان محدود بر بیان ژن ها در بافت های مختلف بدن تاثیر می گذارد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، در شیوه “غذا خوردن با محدودیت زمانی” افراد می توانند در طول روز بین ۸ تا ۱۰ ساعت غذا بخورند.
فواید ثابت شده این رژیم غذایی شامل بهبود در خواب و روند اضافه وزن و چاقی، تنظیم گلوکز خون، عملکرد قلب و سلامت روده است.
این مطالعه نشان داده است که تغذیه با محدودیت زمانی امکان دارد سبب افزایش طول عمر و اثرات مبارزه با سرطان شود.
در غذا خوردن با محدودیت زمانی (TRE) مصرف وعده های غذایی، میان وعده ها و نوشیدنی های شیرین به صورت اکید به همان بازه ۸ تا ۱۰ ساعت در روز محدود می شود.
TRE شکلی از رژیم غذایی فستینگ است که در آن افراد می توانند در طول یک دوره معین آنچه را که دوست دارند بخورند اما باید بقیه زمان هیچ چیزی نخورند.
دانشمندان معتقدند شیوه TRE با تقویت چرخه طبیعی استراحت و فعالیت روزانه بدن، سلامت و تندرستی را بهبود می بخشد، اما نحوه عملکرد آن در سطح مولکولی مشخص نمی باشد.
یک مطالعه جدید روی موش ها نشان داده است که رژیم غذاییTRF بر فعالیت ژن ها در ۲۲ بافت مختلف در سرتاسر بدن همچون مغز، قلب، ریه ها، کبد و روده تاثیر می گذارد.
به گفته محققان، رژیم غذایی TRE می تواند گرسنگی را در نتیجه پاسخ کمتر به انسولین کم کند و منجر به کاهش وزن شود.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.