محققان دانمارکی می گویند؛ افزودن شیر به فنجان قهوه خاصیت ضدالتهابی دارد

یسکافه: یک مطالعه جدید نشان میدهد که ترکیب قهوه با شیر ممکنست اثرات ضد التهابی داشته باشد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، پلی فنول ها گروهی از مولکول ها هستند که در گیاهان و غذاهای مشتق از گیاهان یافت می شوند و به سبب فعالیت آنتی اکسیدانی شأن دارای طیف وسیعی از فواید سلامتی شناخته شده هستند.
مشخص شده است اتصال پلی فنول ها با اسیدهای آمینه که در مواد غذایی هم رخ می دهند، می توانند اثرات آنتی اکسیدانی آنها را تقویت نمایند.
تیمی از پژوهشگران دانشگاه کپنهاگ دانمارک حالا نشان داده اند که وقتی پلی فنول های موجود در قهوه با اسید آمینه موجود در شیر متصل می شوند، اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در سلول های موش در وضعیت آزمایشگاهی بیشتر می شود.
پروفسور «ماریان نیسان لوند»، نویسنده اصلی، اظهار داشت: «ما قبلاً دریافتیم که پلی فنول ها با پروتئین ها در انواع مختلف غذاها، همچون محصولات گوشتی، عصاره گیاهی اضافه شده (به عنوان مثال ادویه جات ترشی جات)، شیر، عصاره چای سبز و ماء‌الشعیر واکنش نشان می دهند.»
پلی فنول ها فراوان ترین منبع آنتی اکسیدان ها در رژیم های غذایی ما هستند و تصور می شود که استرس اکسایشی در بدن را کم می کنند.
با این حال، آنها همین طور در مقابله با روند پیری نقش دارند و ضد التهابی هستند. تصور می شود از آنجائیکه پلی فنول ها موجب کاهش استرس اکسایشی می شوند، می توانند به کُند شدن التهاب و در نتیجه روند پیری کمک کنند.
پروفسور لوند تاکید کرد که دانشمندان باید ببینند که آیا این اثرات در بدن انسان نیز معتبر است یا خیر.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.