توصیه های نوروزی؛ مسمومیت غذایی چگونه اتفاق می افتد

یسکافه: مسمومیت غذایی عبارت است از مجموعه اختلالاتی که در نتیجه خوردن غذاهای فاسد در بدن به وجود می آید.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، باکتری ها، کپک ها، حشرات، انگل ها، گرما، رطوبت، نور، اکسیژن، مجاورت غذا با بقایای سموم دفع آفات نباتی و…، از عوامل مؤثر در ایجاد مسمومیت غذایی هستند. مسمومیت با مواد غذایی می تواند در اثر آلودگی غذا در جریان تولید فراورده های غذایی، آماده سازی و نگهداری آنها ایجاد شود. نشانه های مسمومیت غذایی عبارتند از: اسهال، دل درد، استفراغ، حالت تهوع، سردرد، تب و ضعف و خستگی عضلانی. سالمندان، کودکان، بانوان در دوران حاملگی و شیردهی، افرادی که بیماریهای ضعیف بودن سیستم ایمنی یا بیماریهای سوخت و ساز مثل دیابت دارند در خطر بیشتری برای مسمومیت غذایی هستند. مهم ترین راهکارهای پیش گیری از مسمومیت غذایی رعایت بهداشت فردی مصرف آب شرب سالم شستن دست ها با آب و صابون پیش از آماده کردن یا خوردن غذایی مصرف غذاها و سبزیجات پخته عدم مصرف سالاد و سبزیجاتی که از شستشو و ضدعفونی آنها اطمینان نیست. مصرف تمامی میوه ها صورت پوست کنده عدم نگهداری غذای پخته بیش از ۲ ساعت بیرون از یخچال (۱ ساعت در صورت گرمی هوا) عدم مصرف غذاهای با احتمال فساد سریع (تخم مرغ، محصولات لبنی غیر پاستوریزه، غذاهای حاوی سس های مایونز و سس کچاپ)، سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت و لوبیا، کشک خام و عسل غیر کارخانه ای استفاده از غذاهایی مانند کباب یا جوجه کباب که از ترکیب مواد غذایی کمتری تهیه می شوند، در غذاخوری های بین راهی عدم خرید تنقلات و محصولات غذایی از فروشندگان دوره گرد در مسافرت از محصولات لبنی و خوراکی هایی که دارای بسته بندی دارای نشان سلامت و مجوز بهداشتی هستند استفاده نمائید و از خرید و مصرف فرآورده های خوراکی فله ای جدا اجتناب نمائید.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.