نکاتی برای کاهش تشنگی و ضعف روزه داران

یسکافه: تشنگی و ضعف ناشی از گرسنگی از آثاری است که ممکنست در ماه رمضان در روزه داران ایجاد شود که می توان این عوارض را با رعایت نکاتی کم کرد.

به گزارش یسکافه به نقل از ایسنا، بنابر اعلام کانال تلگرامی وزارت بهداشت، تشنگی و ضعف در روزه داری از نخستین آثار روزه است، اما گاهی شدت این موارد موجب می شود که نتوانیم از ماه رمضان بهره کافی ببریم. بر این اساس برای جلوگیری از تشنگی شدید باید نکاتی را رعایت نماییم.

– مصرف سرخ کردنی ها، شیرینی های چرب و غذاهای شور و پر ادویه را کاهش دهید.

– از نوشیدنی های خنک کننده بدن مانند سکنجبین، شربت آب نارنج، شربت آبلیمو، شربت تخم ریحان، خاکشیر و ماءالشعیر طبی در فاصله افطار تا سحر مصرف کنید.

– سوپ جو، کوکو ریحان، خرفه، اسفناج، شیربرنج و ماش پلو رطوبت بدن را بیشتر و تشنگی را می کاهد.

– در زمان افطار برای با کردن روزه و جهت کاهش تشنگی اصلا از آب یخ، هندوانه یا خربزه استفاده نکنید که بسیر مضر است.

– خوردن هندوانه در وعده سحری هم نمی تواند در کاهش تشنگی کمک کننده باشد.

برای کاهش ضعف نیز سفارش های زیر را مورد توجه قرار دهید:

– حتما وعده سحری را در زمان خودش مصرف کنید، حتی اگر در حد خوردن یک صبحانه سبک باشد.

– فرنی حریره بادام، کاچی، شله زرد و… مقوی بدن هستند.

– پودر بادام، فندوق و نارگیل را حتما استفاده کنید.

– مصرف شیره انگور هم مقوی است.

– باید توجه کرد که مصرف کافی مایعات علاوه بر کنترل تشنگی به جبران افت فشار نیز کمک می نماید.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.